Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 16:06

Επιβράβευση των προσπαθειών με 5 παίκτες στις Μικτές

Σταθερή έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η παρουσία αθλητών του Πανθηραϊκού στα κλιμάκια των μικτών μας ομάδων. Φέτος, ο ενωσιακός προπονητής κ. Μοστράτος επέλεξε πέντε ποδοσφαιριστές από το Θηραϊκό Σωματείο, γεγονός που αναδεικνύει την συστηματική και επιτυχημένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των "μπλε". Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι Κρεμμύδας, Βαμβακούσης και Φέγγης (κ14) και Χατζηλαζαρίδης με Κοιλιακούδη(κ16)

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ανδρική ομάδα του Πανθηραϊκού συμμετέχει στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με πάρα πολλές υποχρεώσεις να "τρέχουν" καθημερινά, οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν εξέχουσα σημασία στον τομέα των ακαδημιών, μέσω μιας υποδειγματικής συνεργασίας με το Αθλητικό Κέντρο Playland. Τα αποτελέσματα δείχνουν να τους δικαιώνουν, αφού πέρα από τις συχνές κλήσεις αθλητών στις μικτές ομάδες, είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη και η πορεία που διαγράφουν κάθε χρόνο τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας στα πρωταθλήματα Κ12 , Κ14, Κ16 και Κ18 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, αφού η ομάδα της Σαντορίνης ανήκει στο "group" των Κυκλαδίτικων ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα. 

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος Ακαδημιών Playland κ. Άκης Ξαγοράρης και οι προπονητές Δημήτρης Κρεμμύδας και Βαγγέλης Τσοβάρας, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, συνεχίζοντας τη συστηματική τους δουλειά.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανθηραϊκός, θέλησε να συγχαρεί του κληθέντες αθλητές του και παράλληλα να ευχηθεί καλή επιτυχία στις μικτές ομάδες της Ένωσής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού θα στελεχωθούν οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ Κυκλάδων που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων που θα γίνει στη Χίο από 4 έως 10 Ιανουαρίου 2018. Συγκεκριμένα, ο ενωσιακός μας προπονητής κ. Γιώργος Μοστράτος κάλεσε τους Κρεμμύδα Άγγελο, Βαμβακούση Άγγελο και Φέγγη Ανδρέα για να συμμετέχουν στην Μικτή ομάδα παίδων (Κ14) ενώ ο Κοιλιακούδης Αλέξανδρος και ο Χατζηλαζαρίδης Αβέρκιος κλήθηκαν στην Μικτή ομάδα νέων (κ16).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, τους υπεύθυνους Ακαδημιών κ. Ξαγοράρη Άκη και κ. Βαζαίο Στέλιο, τους προπονητές κ. Κρεμμύδα Δημήτριο και κ. Τσοβάρα Ευάγγελο,  και εύχεται στις μικτές ομάδες των Κυκλάδων καλή επιτυχία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares