×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 23:36

Τον "θάψατε" και ησυχάσατε

Οφείλουμε να αποτυπώσουμε, κάτι που λίγο πολύ συζητιέται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους των Κυκλαδίτικων γηπέδων. Το Πρωτάθλημα βρίσκεται αισίως στο μέσο της διαδρομής του, ήδη μερικές από τις ομάδες που το αποτελούν, είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση και ένα από τα ερωτήματα που δημιουργούνται από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το εξής: «Λείπει ο ΑΟ Σύρου, ή όχι; Που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι που έμπαιναν και έβγαιναν στις αίθουσες του Διοικητικού Συμβουλίου, γυρνώντας απλά το μαχαίρι, στην ήδη ανοιχτή πληγή που είχε τότε η ομάδα;»

Σίγουρα το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να μην είναι της παρούσης, ωστόσο επί της ευκαιρίας, ο καθένας μπορεί να κάνει μια μικρή αναδρομή στο σύντομο παρελθόν και να αναρωτηθεί, εάν τη χρονιά που διανύουμε, η απουσία του ΑΟ Σύρου με πρόεδρο τον Γιώργο Φώσκολο και το ικανό ΔΣ, δείχνει να επηρεάζει αρνητικά το Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τον 1ο Όμιλο, αφού οι υπόλοιπες Συριανές ομάδες (2), βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. (με εξαίρεση τον Πάγο)

Ο περσινός νταμπλούχος έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το πιο δυσάρεστο γεγονός, καθώς τα προβλήματα που αντλήθηκαν μέσω αυτού του σκηνικού, πήραν..παραμάζωμα και τη συνέχεια του συλλόγου στο τοπικό Πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Ως εκ τούτου, οι συντοπίτισσες ομάδες δείχνουν να μην μπορούν να περπατήσουν στα χνάρια του ΑΟΣ, κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για το νησί της Σύρου! Ο ΑΟ Πάγου μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως εάν και εφόσον υπήρχε φέτος ο ΑΟ Σύρου, σίγουρα θα βλέπαμε διαφορετικό 1ο Όμιλο. Δεν θα υπήρχε μόνο το Μυκονιάτικο ντέρμπι να μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων. Κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΟΣ θα βρισκόταν στις πρωτοπόρες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ και ο ποδοσφαιρόφιλος λαός της Σύρου, θα έβλεπε μία από τις ομάδες που την εκπροσωπεί, να είναι από τα υποψήφια φαβορί κατάκτησης του Τίτλου.

Ο ανταγωνισμός τις περισσότερες φορές άλλωστε κάνει και τις υπόλοιπες ομάδες να είναι πολύ καλύτερες. Ο ΑΟ Σύρου θα συνέθετε ακόμα ένα κομμάτι από το παζλ της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ ο Φώσκολος πέρα από τις όποιες κατηγορίες μπορεί ο καθένας να του προσάψει, δεν μπορεί να του αναιρέσει, πως ο εκείνος δεν αγαπούσε και δεν ασχολείτο έμπρακτα, με αυτό το οποίο υπηρετούσε, εωσότου η Συριανή ομάδα σιωπήσει για έναν ολόκληρο χρόνο (μάλλον) από τον ποδοσφαιρικό Κυκλαδίτικο χάρτη.

ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Το σάιτ μας ήταν πέρα για πέρα ενεργό στο συγκεκριμένο θέμα. Αποστασιοποιημένο από τα συμφέροντα του καθενός, διέπραττε το απολύτως φυσιολογικό. Και έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων από τους εκάστοτε κυρίους. Οι παράγοντες που εκπροσωπούσαν μέχρι νεωτέρας τον ΑΟΣ, ωστόσο βρίσκονται στα ήρεμα νερά της.. σιγουριάς.

Που είναι όλοι λοιπόν οι λάτρεις του ΑΟΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή; Ο Φεβρουάριος γνέφει απειλητικά και το νησί της Σύρου, κινδυνεύει να μείνει «σόλο». Χωρίς ποδόσφαιρο, κάτι που σίγουρα αποτελεί μία ακόμη δυσάρεστη είδηση!

Ο ΑΟΣ ΕΓΙΝΕ «ΧΟΥΙ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

Την καλοκαιρινή περίοδο, όταν λοιπόν οι προτεστάντες (δεν έγιναν ποτέ) του Συριανιού ποδοσφαίρου, κονταροχτυπήθηκαν για το μέλλον του συλλόγου, άνοιγαν ακόμη μια πληγή στον ήδη λαβωμένο ΑΟ Σύρου. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να έχουν τάσεις φυγής και οι περισσότεροι είχαν μείνει στο αν κάνει ο Φώσκολος ή όχι.

Η υπόθεση παρέμεινε στο φάκελο. Ή μάλλον ορισμένοι ήθελαν να την κλείσουν, διότι το πόρισμα αυτού, θα ήταν αρνητικά προσκείμενο ως προς τα συμφέροντα του καθενός.

Ο ΑΟ Σύρου από την κορυφή της δόξας, γνώρισε τον πάτο του βαρελιού. Τόσο απλά. Χωρίς περαιτέρω σχόλια και αναβρασμούς. Έτσι λίγους μήνες αργότερα το νησί και η άκρως ποδοσφαιρική κουλτούρα του, θα «σουλουπωθεί» σε κανά-δυό φιλικά και το ερώτημα των πολλών αν έκανε ή όχι ο Φώσκολος και η παρέα του, θα αποτελέσει το εμβατήριο αυτών, που είδαν τον ΑΟ Σύρου σαν ένα δικό τους «χούι».  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares