Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 01:00

Ίσως το νέο γήπεδο «ξυπνήσει» το ένστικτο του πρωταθλητισμού [vid]

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου, άνοιξε τα χαρτιά του στο sportcyclades.grμιλώντας για όλα τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του και γενικότερα το Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Μυκονιάτικο ντέρμπι, ο ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, όπου πλέον θα του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο στη μεγάλη ιστορία του.

Ο Αλέξανδρος Κουκάς, γνωστός για την ευθύτητα του δεν μάσησε τα λόγια του, γνωστοποιώντας ότι η ομάδα του πάντα στοχεύει ψηλά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης προκειμένου να ενισχυθεί ο ΑΟ Μυκόνου και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, η διαιτησία, αλλά και οι ανταγωνιστές του τίτλου ήταν στην ατζέντα αυτής της όμορφης συνέντευξης.

Βέβαια από αυτή τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, που έχουν στις τάξεις τους 650 Αθλητές, αλλά και στις εγκαταστάσεις του σταδίου του Κόρφου, όπου πλέον υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες συνθήκες για τη σωστή άθληση.

Μάλιστα ο κ. Κουκάς που έχει και την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, μας αποκάλυψε ότι προσωπικός του στόχος είναι η Δημοτική αρχή να προχωρήσει στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου Αθλητικού Κέντρου.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Κουκά

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares