×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 02:34

Κονδύλι και ο Δήμος Κύθνου για το γήπεδο του Μέριχα

Ευχάριστα είναι τα νέα που μας έρχονται από το νησί της Κύθνου, καθώς μετά την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για χρηματοδότηση 5 γηπέδων, όπου ένα εξ αυτών θα είναι και του Μέριχα της Κύθνου, σειρά πήρε και ο Δήμος, ο οποίος σύσσωμος ψήφισε την επιχορήγηση περεταίρω οικονομικής βοήθειας. Ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Κονιδάρης άνοιξε τα χαρτιά του στο Sportcyclades.gr διευκρινίζοντας συν τοις άλλοις, ποια έργα θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω γήπεδο.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η παρουσία του και μόνο στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αδιαμφισβήτητα του δίνει ακόμα ένα «point», έτσι ώστε τα έργα στο γήπεδο του Μέριχα στη Κύθνο, να πραγματοποιηθούν με γρηγορότερες διαδικασίες. Είναι πασιφανές πλέον, πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, εάν ο ΑΠΣ Κύθνου δεν συμμετείχε τη φετινή σεζόν.

Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά, ωστόσο για τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους του νησιού, το ποδόσφαιρο –ειδικά τους χειμερινούς μήνες- αποτελεί σημείο ζωής. Και δη εδώ και λίγο καιρό, με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για πέντε διαφορετικά γήπεδα των Κυκλάδων, από όπου προέκυψε και η –σχεδόν πλήρης- ανακαίνιση αυτού του Μέριχα.

Έτσι μέσα σε διάστημα περίπου ενός έτους (όπου και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες) θα μιλάμε πλέον για έναν ανανεωμένο ΑΠΣ Κύθνου, με το «στολίδι» του, να αποτελεί το σημείο κατατεθέν του αθλητισμού στο νησί.

ΔΗΜΟΣ

Εδώ κι αν οι εξελίξεις είναι ευχάριστες. Και πώς να μην είναι άλλωστε, καθώς ο Δήμος Κύθνου, όπως μαρτυρούν και οι κινήσεις του, στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε μέρος στη Δρυοπίδα την Τετάρτη έκρυβε ένα επιπλέον «δώρο» για τον ΑΠΣ Κύθνου. Έτσι μεταξύ των θεμάτων που «έπεσαν» στο τραπέζι, συζητήθηκε και το κεφάλαιο «γήπεδο», απ’ όπου και αποφασίστηκε με σύσσωμη απόφαση, να χορηγηθεί στο σωματείο ποσό της τάξης (περίπου) των 40.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για την ανάπλασή του.

26055851_314595279031819_3668717334650231064_n.jpg

Ο Σταύρος Κονιδάρης ευχαρίστησε άπαντες για αυτή τη πράξη, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook:

seryneruynryu.jpg

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΟΥΝ

Σε επικοινωνία που είχε το Sportcyclades.gr με τον Σταύρο Κονιδάρη, διαφωτίστηκε κάπως και το θέμα όσον αφορά με τους χώρους –στο γήπεδο του Μέριχα- που θα πραγματοποιηθούν εργασίες.

Έτσι πέρα από την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, θα γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες στα αποδυτήρια, στην περίφραξη του γηπέδου, ενώ θα αποκτηθούν και νέα γκολπόστ. Τέλος θα γίνει προσπάθεια, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν όλοι οι χώροι περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και έτσι το γήπεδο θα έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

ΕΡΓΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διαδικασία ανάπλασής του δεν θα αργήσει να ξεκινήσει, καθώς από τις αρχές του νέου έτους (Φεβρουάριο) αναμένεται να μπουν τα πρώτα μηχανήματα.

Αυτό σημαίνει πως εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το γήπεδο της Μέριχας θα είναι έτοιμο προς παράδοση στα μέσα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΗΡΕΑ

Στα αγωνιστικά του ΑΠΣ Κύθνου, συνεχίζεται η προετοιμασία για την επόμενη -εντός έδρας- αναμέτρηση με τον Νηρέα. Ο κ. Κονιδάρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ουσιαστικά και αν κρίνουμε και από τη βαθμολογική κατάσταση μέχρι στιγμής στο 2ο Όμιλο, για τον ΑΠΣ Κύθνου ο προσεχής αγώνας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ

Ερωτώμενος ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Κονιδάρης για τη συνέχεια και τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος, τόνισε πως αναμένεται καλύτερος συγκριτικά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ενώ συμπλήρωσε πως οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του, του δίνουν κουράγιο, εν όψει του δεύτερου μισού.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σίγουρα ο 2ος Όμιλος αποτελεί τον πιο περίπλοκο του Πρωταθλήματος. Η απουσία του «ΑΡΤΕΜΙΣ» δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μείνει πίσω, συγκριτικά με τους υπόλοιπους δύο. Βέβαια σε αυτό το σημείο υπάρχει και το μέρος του κοινού, που πιστεύει πως ακόμα και με την απουσία του εν λόγω πλοίου, θα μπορούσαν να γίνουν ορισμένα παιχνίδια (θα αναλυθεί σε επόμενο ρεπορτάζ).

Ο κος Κονιδάρης διευκρίνισε πως η ΕΠΣ είναι κοντά στον ΑΠΣ Κύθνου και την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε κάθε εβδομάδα να υπάρχει αγωνιστική δράση.

ΦΑΒΟΡΙ

Ο κόουτς του ΑΠΣ Κύθνου βέβαια δεν έλλειψε να αναφερθεί και για τον Όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του, δίνοντας τις δικές του προβλέψεις, όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Ο Παμμηλιακός για τον κ. Κονιδάρη σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς διαθέτει την ανάλογη δυναμική, ενώ και ο ΑΟ Πάρου βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του προπονητή της ομάδας της Κύθνου. Τέλος Μαρπησσαϊκός και ΑΟ Σερίφου θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, με την Παριανή ομάδα να έχει πάντως ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares