×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 15:28

Γιώργος Μοστράτος: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα παιδιά»

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων και τα βλέμματα σαφώς θα είναι στραμμένα στο Νησί της Χίου. Ο προπονητής των Μικτών μας Γιώργος Μοστράτος στέλνει μέσω του Sportcyclades.gr το δικό του μήνυμα, ενώ παράλληλα εύχεται και για την περίοδο των γιορτών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πρωτάθλημα των Μικτών, κλέβει την παράσταση. Τα παιχνίδια που θα λάβουν μέρος στη Χίο (να δούμε αν τελικά έπραξε ορθώς η ΕΠΟ) θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και για την ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι ακόμα μια ευκαιρία να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Η προετοιμασία είναι πυρετώδης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές χαλαρώνουν αυτές τις ημέρες, εν όψει των επερχόμενων ημερών και ο κόουτς Γιώργος Μοστράτος καταστρώνει τα σχέδιά του, αφού η πρεμιέρα.. κοντοζυγώνει. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πλήρης χαλάρωση, καθώς το πρόγραμμα που έχει δοθεί από τον Γιώργο Μοστράτο στους ποδοσφαιριστές τηρείται κατά γράμμα!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα παιδιά. Πιστεύω στις δυνατότητες τους» τόνισε ο κ. Μοστράτος σε δηλώσεις του στο Sportcyclades.gr ενώ συμπλήρωσε πως: «Τα παιδιά θα προσπαθήσουν για μια πρωταγωνιστική παρουσία. Κάναμε ότι ήταν δυνατό για να έχουν όλα τα εφόδια στην προετοιμασία τους».

Βέβαια εμείς τον ρωτήσαμε εάν φέτος ο στόχος θα είναι και πάλι η κορυφή και τι πρέπει να περιμένουν οι Κυκλαδίτες από τη συμμετοχή των Μικτών μας στο τουρνουά. Ο Κος Μοστράτος δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα:

«Σίγουρα είναι ευκαιρία φέτος. Περνάνε οι 2 πρώτες ομάδες και θέλουμε να είμαστε μέσα σε αυτές. Για αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!»

ΕΥΧΕΣ

Τέλος ο Ενωσιακός μας προπονητής δεν έλλειψε να στείλει τις δικές του ευχές μέσω του Sportcyclades.gr, ευχόμενοι όλοι σε μία θετική πορεία των Μικτών μας ομάδων στη Χίο.

 «Ευχές για όλο το κόσμο για καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares