×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 00:07

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων

Νίκη με άρωμα πρωτιάς πέτυχαν οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων που επικράτησαν με 2-1 της ''σκληροτράχολης'' ΕΠΣ Σάμου και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 13ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Οι Κυκλαδίτες είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 26΄με ένα «σουτ κεραυνό» του Λάμπρου Λέκκα, χάνοντας στη συνέχεια σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα.

Τελικά το ματς είχε συγκινήσεις και μετά τη κανονική του διάρκεια, καθώς στο 91΄ο συνήθης ύποπτος Λιέας έκανε το 2-0 στο 91΄, ενώ στο 92΄ο Σεχάι Κοϊντίν με ''βολίδα'' από τα 35 μέτρα έκανε το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Κυκλάδες πήραν καθαρά την τύχη τους στα χέρια τους, καθώς κρατάνε την πρωτιά στον όμιλο με 7 βαθμούς και τους απομένει η τελευταία αγωνιστική απέναντι στα Δωδεκάνησα για να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς, εάν βέβαια χρειαστεί, καθώς θα πρέπει να διεξαχθούν και οι υπόλοιποι αγώνες για να δούμε ποια ένωση θα γίνει συνδιεκδικητής της 1 από τις 2 θέσεις που θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ωραιόπουλου και των βοηθών του Τσέτου και Μοσχάτου.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Κόντρα, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης (82΄Γκούφας), Γρυλλάκης, Λιέας (89΄Σαρρής), Λέκκας, Παντελαίος (92΄Κοιλιακούδης).

Αναπληρωματικοί: Καραβέλας, Ψύλιας, Μανδηλαράς.

ΕΠΣ Σάμου: Μαυρογεωργής, Κατζιώτης, Κουκουβλής (87΄Χαλβατζής), Ράπτης, Μαρμαράς, Σεχάι Κοϊν., Σεχάι Κωσ., Κιουλουκιώτης (43΄Μπουτιώτης), Καραμηνάς (82΄Ψαρρός), Τζιώτης, Σταμούλης (43΄Φράγκος).

Αναπληρωματικοί: Καμίλης, Καρναβας


Μικτές ομάδες: Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες


Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares