Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 11:50

Με στόχο τα δύο εισιτήρια αύριο οι Παίδες και οι Νέοι

Με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων αγωνίζονται αύριο κόντρα στα Δωδεκάνησα, όπου θα αναζητήσουν δύο θετικά αποτελέσματα που θα τους στείλουν στους ''16'' χωρίς να νοιάζονται τι θα γίνει στους υπόλοιπους αγώνες του 13ου ομίλου.

Η εξαιρετική παρουσία της αποστολής της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Χίο, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι δεδομένη και πλέον το ζητούμενο είναι οι αποστολές να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στις 11/1, έχοντας τα δύο εισιτήρια στις αποσκευές τους.

Συγκεκριμένα, οι Παίδες που αγωνίζονται πρώτοι στις 11:00 θέλουν τη νίκη απέναντι στα Δωδεκάνησα προκειμένου να φτάσουν τους 9 βαθμούς και να πετύχουν τον στόχο τους.

Τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα για τους Νέους που είναι αήττητοι και έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου, θα πάει στις 13:00 στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στα Δωδεκάνησα με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχει κλειδώσει το δεύτερο εισιτήριο. Η περίπτωση ήττας αφήνει πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πλέον οι Νέοι θα έχουν τη ματιά τους στο τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια του ομίλου.

Φυσικά και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr που για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μετέδωσε ζωντανά αγώνες.

Δείτε τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares