Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 00:19

Μπουρντένης αντί Κόντρα στη Μικτή λόγω τραυματισμού

Αλλαγή πλάνων όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα θα έχουμε στη Μικτή Νέων ενόψει του αγώνα της 14ης Μαρτίου με αντίπαλο την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συγκεκριμένα τα νέα για τον τεχνικό της ομάδας της ΕΠΣΚ Γιώργο Μοστράτο δεν ήταν καλά, καθώς σήμερα ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Θύελλας Καμαρίου πως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Κέβιν Κόντρα δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στις προπονήσεις και στην επόμενη αναμέτρηση λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο του.

Ο υψηλόσωμος ταλαντούχος πορτιέρο έχει πρόβλημα με τον μηνίσκο του και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Κόντρα θα είναι ο … Μπουρντενης που μαζί με τον Ψύλλια αποτελούν το δίδυμο των τερματοφυλάκων  του ΑΟ Μυκόνου.

Μάλιστα ο γκολκίπερ, που όπως είχαμε γράψει επανήλθε πριν λίγο καιρό από τον τραυματισμό του, έχει λάβει ήδη κλήση ώστε να συμμετάσχει στο φιλικό που θα γίνει την Κυριακή στη Σύρο  με αντίπαλο τον Πάγο και θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΕΠΣ Ξάνθης για τη φάση των «8».

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares