Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 21:52

Οι αντίπαλοι της Μικτής ομάδας Νεων στο final four

Η μεθοδικότητα και ο σωστός προγραμματισμός είναι ο δρόμος πάνω στον οποίο βαδίζει η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων και αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και για την επόμενη μέρα της μεγάλης επιτυχίας με την πρόκριση στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Ήδη το επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Μοστράτο εργάζονται πάνω στον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, με το πρώτο στάδιο να έχει να κάνει με τους αντιπάλους.

Ποιοι θα είναι όμως οι άλλοι τρεις που θα συμπληρώσουν την τετράδα; Εκτός λοιπόν από τις Κυκλάδες στην τελική φάση πέρασε η Αχαΐα που επικράτησε με 1-0 της Αργολίδας και η Μακεδονία που νίκησε την Μεσσηνία με 0-3.

Για να ολοκληρωθεί η τετράδα, θα πρέπει να διεξαχθεί και ο τελευταίος προημιτελικός Σέρρες – Ηράκλειο που είναι ορισμένος για τις 14 Μαρτίου.

Η ημερομηνία κλήρωσης και διεξαγωγής της τελικής φάσης, όπως και η έδρα δεν έχουν ακόμα οριστεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το τουρνουά θα διεξαχθεί τις ημέρες του Πάσχα, όπου η μαθητές δεν θα έχουν περαιτέρω επιβάρυνση με απουσίες.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, η ΕΠΣ Αχαΐας, η ΕΠΣ Μακεδονίας και ένας ο νικητής του ΕΠΣ Σερρών - ΕΠΣ Ηρακλείου θα είναι όλοι πιθανοί αντίπαλοι της Μικτής μας στον ημιτελικό του Final Four .

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares