Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 02:12

Γεμίζει η φαρέτρα του Σκούνα, τι δήλωσαν Τσιτοφώτος και ο Παπαδόπουλος στο S.C…

TSITOFOTOS_PAPADOPOYLOS_SIMA

Δύο «πολυεργαλεία» υπέγραψαν χθες στον Πανναξιακό, πρόκειται για τον Θεόδωρο Τσιτοφώτο 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χάφ αλλά παίζει εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της άμυνας.  Ο Τσιτοφώτος αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Ν. Ιωνία Ελευθερούπολης.

Η μεταγραφή του παίχτη στον Πανναξιακό αποτελεί μεγάλη επιτυχία , αφού η απόκτηση του ήταν διακαείς πόθος για τον Θρασύβουλου και τον Απόλλων Αθηνών που αγωνίζονται στην Β΄Εθνική.

Ο 20χρονος Αποστόλης Παπαδόπουλος  παίζει κυρίως ως δεξί μπακ αλλά καλύπτει και θέση στο κέντρο της άμυνας αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ο Παπαδόπουλος πήγε στην Νάξο από τον Παναργιακό με τον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι στην Δ΄Εθνική Κατηγορία.

Τι δήλωσαν…..

Αμέσως μετά τις υπογραφές του Τσιτοφώτου και του Παπαδόπουλου στον Πανναξιακό το sport Cyclades επικοινώνησε μαζί τους και έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

TSITOFOTOS_THEODOROSΤσιτοφώτος Θοδωρής

Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Πανναξιακού και υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε του στόχους μας.

Επέλεξα τον Πανναξιακό για να συνεχίσω την καριέρα μου γιατί είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας χειρίστηκαν την υπόθεση της μεταγραφής μου πολύ επαγγελματικά και διέκρινα σε αυτούς  ότι έχουν όνειρα για την ομάδα.

Πάντα στις αποφάσεις μου βάζω σαν γνώμονα και τον τόπο που θα εργαστώ και πιστέψτε με εδώ στην Νάξο  μου αρέσει πάρα πολύ και ο τόπος και οι άνθρωποι.

PAPADOPOYLOS_APOSTΠαπαδόπουλος Αποστόλης

Είμαι ευχαριστημένος για την μετακίνηση μου στον Πανναξιακό που είναι μια ιστορική ομάδα με στόχους. Θα τα δώσω όλα για να καθιερωθώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πλήρες οπλοστάσιο….

Ωστόσο οι μεταγραφικές κινήσεις  της Ναξιώτικης ομάδας δεν φαίνετε να έχουν τελειώσει ακόμα αφού υπάρχουν σκέψης για την απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βοηθήσουν στην γραμμή κρούσης των μπλε.

Έτσι λοιπόν η Διοίκηση του  Πανναξιακού γέμισε με «όπλα» την φαρέτρα του Δημήτρη Σκούνα και είναι πλέον στην ευχέρεια του το πώς θα στήσει και θα δέσει αυτήν την ομάδα, ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο και αποτελεσματικό σύνολο στους αγωνιστικούς χώρους.

Φιλικά στην Αθήνα….

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή η ομάδα του Πανναξιακού το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα, από τα οποία θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την δουλειά που γίνετε ως τώρα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares