Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011 19:43

Αναγέννηση Νάξου: Ξεκινά με Πολέμη, Φακίνο και Καρούση στο τιμόνι …

AGERSANI_SIMA_PAIXTHS

Στις 29 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της Αναγέννησης Νάξου. Το νέο Δ.Σ της Ναξιώτικης ομάδας έχει κάνει τον απαιτούμενο σχεδιασμό για την νέα χρονιά, με τους Πολέμη, φακίνο να οδηγούν τεχνικά την ομάδα και τον Καρούση, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Στα μεταγραφικά οι Αγερσανιώτες  μετά την παραχώρηση των Ζούλη και Λυμπερτά (υποσχειτικές ) στον Πανναξιακό, σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν και τον Σ. Μάκαρη στην Τραγαία και να ικανοποιήσουν έτσι την θέληση του να συνεχίσει στην παλιά του ομάδα.

Οι επιστροφές παιχτών στην ομάδα της Νάξου θα είναι αρκετές αφού οι δανικοί: Σιδερής,Τράκος, Καλτσής και μπελέκου είναι προ των πυλών να φορέσουν και πάλι την φανέλα των πορτοκαλί. Η μοναδική μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η Αναγέννηση νάξου είναι αυτή του μικρού Αλμπανίδη τον οποίο πήρε από τον Πανναξιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν επαναπαύονται στο υπάρχον ρόστερ και είναι σε ετοιμότητα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους που θα προκύψουν μέχρι την εκπνοή της διορίας των μεταγραφών.

Η έδρα που θα δηλωθεί από την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα θα είναι αυτή του Αγερσανίου η οποία είναι και η φυσική έδρα της Αναγέννησης. Μάλιστα υπάρχουν πιέσεις προς τον Δήμο για την παροχή ρεύματος στο γήπεδο και την τοποθέτηση προβολέων ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα στο θέμα της ώρας των προπονήσεων της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares