Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 15:05

Θρήνος στην οικογένεια Μοστράτου (Τα συλλυπητήρια)

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του ξαφνικού χαμού της μητέρας του Ενωσιακού προπονητή κ. Γιώργου Μοστράτου, Δήμητρας.

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον κ. Μοστράτο, ο οποίος βρίσκεται με τη Μικτή ομάδα στην Αθήνα, όπου και πληροφορήθηκε την αδιαθεσία της πολυαγαπημένης του μητέρας, ενώ λίγο αργότερα και ενώ είχε προγραμματιστεί η διακομιδή της στην Αθήνα επήλθε το μοιραίο. Όπως είναι φυσικό ο ίδιος, καθώς και όλα τα μέλη της αποστολής υπέστησαν σοκ.

Όμως ο επαγγελματισμός του Γιώργου Μοστράτου φάνηκε για ακόμη μια φορά, καθώς σε ένδειξη σεβασμού παρέστη στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, ενώ το ίδιο θα κάνει και στην αυριανή αναμέτρηση, όπως και σε αυτή της Παρασκευής.

*Το sportcyclades.gr πενθεί στο πλάι της οικογένειας Μοστράτου και στέλνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους αγαπητούς Γιώργο και Νίκο. Να είστε δυνατοί και να ζείτε για να θυμάστε την πολυαγαπημένη σας μητέρα.  

Άμεσα υπήρξαν και οι πρώτες συλλυπητήριες επιστολές (Όλες θα δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο):

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, το διοικητικό συμβούλιο και γενικότερα ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα των Κυκλάδων θέλουμε να εκφράσουμε την βαθύτατη οδύνη μας για την ξαφνική απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας του Προπονητή των μικτών μας ομάδων κ. Γιώργου Μοστράτου, Δήμητρας.

Ο πόνος της απώλειας αυτού του τόσο σημαντικού ανθρώπου αγγίζει όλους μας που εμπλεκόμαστε με το ποδόσφαιρο, καθώς οι υιοί της, Γιώργος και Νίκος Μοστράτος αποτελούν υποδείγματα για όλους, με μεγάλη προσφορά στον χώρο του αθλητισμού.

Είμαστε όλοι στο πλάι του Ενωσιακού προπονητή, ο οποίος παρόλο τον πόνο που τον διακατέχει αυτές τις ώρες δείχνει για ακόμη μία φορά τον επαγγελματισμό του.

Ήδη η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει δρομολογήσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αυριανού ημιτελικού με την ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως και σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου.

ΑΟ Περσέας Σύρου

Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια...
Αντιφατικές λέξεις, έννοιες και συναισθήματα που κλείνουν μέσα τους.

Είναι δυστυχώς η πραγματική αποτύπωση της ζωής. Χαρμολύπη η ζωή μας. Η χαρά διαδέχεται την λύπη και ο κύκλος είναι συνεχόμενος και αέναος.

Την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να φτιάξουμε ένα βίντεο με τα κορίτσια μας να λένε καλή επιτυχία στα δικά μας τα αγόρια, τους Κυκλαδίτες που μας έχουν κάνει περήφανες, περήφανους για όσα με πολύ - πολύ κόπο και δουλειά έχουνε πετύχει - γιατί τίποτα δεν χαρίζεται έτσι εύκολα - μας έφτασε η άσχημη είδηση ξαφνικού χαμού της μητέρας του Ενωσιακού μας προπονητή κ. Γιώργου Μοστράτου, της Δήμητρας.

Έχοντας βιώσει οι περισσότεροι αν όχι όλοι την απώλεια ενός πολύ δικού μας ανθρώπου από την ζωή μας, αντιλαμβανόμαστε την θέση αυτού του ανθρώπου: Απέραντη θλίψη για την απώλεια της μητέρας του από την μία και απέραντη χαρά για όσα έχει καταφέρει με τα "καμάρια" του που τα βλέπει να μάχονται στους 4 καλύτερους της Ελλάδας.

Ειρωνική η ίδια μας η ζωή, δεν μας αφήνει να βιώσουμε απόλυτα κανένα συναίσθημα απόλυτα, καθαρά, γιατί έτσι μπερδεμένη είναι η ζωή μας... δυστυχώς.

Δεν θέλαμε να σταματήσουμε στο συλλυπητήριο δελτίου τύπου αλλά να μιλήσουμε από καρδιάς και σε πρώτο πρόσωπο:

Προπονητή μας, δεχτείτε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρα σας αλλά να ξέρετε ότι κανένας άνθρωπος δεν χάνεται όταν μένει ζωντανός στην μνήμη μας. Πολύ δύσκολο να το αντιληφθείτε αυτές τις ώρες αλλά πιστεύουμε ότι θα το αντιληφθείτε νιώθοντας την πάντα στο πλάι σας, να σας παρακολουθεί και να σας καμαρώνει.

Αγαπητά μας παιδιά, "παικτούρες" μας και καμάρια δικά μας και όλων των Κυκλάδων, να ξέρετε ότι είστε ήδη νικητές, όποια θέση και αν λάβετε, όπως και αν έρθουν οι αγώνες.

Αποτελείται λαμπρά παραδείγματα και για τα δικά μας κορίτσια, μικρά και μεγάλα. Όλα αυτά τα πετύχατε χάρη στην δουλειά σας, το κόπο σας, τις σκληρές προπονήσεις σας, τον προπονητής σας, τους γονείς σας αλλά και εκείνους που διακριτικά είναι δίπλα σας.

Κάντε περήφανο τον προπονητή σας που αυτήν την στιγμή περνά δύσκολες ώρες και κυρίως παίξτε με την ίδια "ψυχή" που παίξατε σε όλα αυτά τα παιχνίδια που σας έφεραν εδώ. Η οικογένεια του ποδοσφαίρου ας του δώσει την "συμπαράσταση" που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Συλλυπητήρια προπονητή μας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας και την δυνατή ομάδα που έχετε δημιουργήσει!

Οι σκέψεις μας είναι κοντά σας.
Από το Δ.Σ., τους προπονητές και τα κορίτσια του Περσέα

 

Α.Ο. Πάγου

2018-04-12.jpg

Παμμηλιακός

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού Α.Ο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο, στον αδελφό του Νίκο και στην οικογένειά τους, για το χαμό της πολυαγαπημένης τους μητέρας.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Το Δ.Σ. και οι Αθλητές του Α.Ο. Πάρου εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό της Δήμητρας Μοστράτου. Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της, τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

Ο πρόεδρος κσι και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ενωσιακο προπονητή της ομάδας νεων κυριο Γ. Μοστρατο για τον ξαφνικο και άδικο θανατο της μητέρας του. 

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Η απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας του Ενωσιακού μας προπονητή κου. Γιώργου Μοστράτου, κλόνισε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια που ο ίδιος δημιούργησε. Οι παίκτες, οι γονείς τους και όλοι οι ποδοσφαιρικοί φορείς των Κυκλάδων, συμμετέχουν στη θλίψη του.

Ο ΠΑΣ Νάξου, παίκτες, προπονητές και συμβούλιο του εύχονται δύναμη και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Πέτρος Ραουζαίος Μέλος Ε.Π.Σ.Κ.  

Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου οδύνη και τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στον Ενωσιακό μας προπονητή Γιώργο Μοστράτο και τον αδελφό του Νίκο , για τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό της μονάκριβης και πολυαγαπημένης τους μητέρας Δήμητρας.

Η είδηση για το τραγικό αυτό συμβάν ήρθε σε κομβικό σημείο για τον Ενωσιακό μας προπονητή , ο οποίος βρίσκεται στην Βάρη Αττικής για τον σημερινό (11/4) ημιτελικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου.

Το τραγικό αυτό συμβάν που έπεσε “ως κεραυνός εν αιθρία” μας γέμισε πραγματικά όλους όσους ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στο νομό μας θλίψη, καθώς τα μονάκριβα παιδιά της Γιώργος & Νίκος Μοστράτος αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ήθους ,σωστού επαγγελματισμού , άψογης συμπεριφοράς με μακροχρόνια και σπουδαία προσφορά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και αθλητισμό.

Ο σωστός επαγγελματισμός που διακατέχει το Γιώργο Μοστράτο αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά περίτρανα , με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της “χθεσινής 10/4” συνέντευξης Τύπου , όπου έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά από το τόσο τραγικό συμβάν.

Είθε να αναπαύεται η ψυχή της πολυαγαπημένης τους μητέρας , εν ειρήνη Κυρίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Αιωνία της η μνήμη.

Με Βαθύτατη Θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια

Πέτρος Ραουζαίος

Μέλος Ε.Π.Σ.Κ.     

Πανθηραϊκός

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, με βαθιά οδύνη, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο και στην οικογένειά του, για το χαμό της πολυαγαπημένης τους μητέρας.

ΑΜΕΣ Νηρέας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αθλητές, οι προπονητές και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΜΕΣ Νηρέα, εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον χαμό της αγαπημένης μας Δήμητρας Μοστράτου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον σύζυγο και τα παιδιά της, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου μας.

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πάρου - Αντιπάρου 

Σοκαρισμένοι όλοι οι παλαίμαχοι ΠΑΡΟΥ απο τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του Δικού μας Γιώργου -φίλου-αθλητή-προπονητή -ανθρώπου που τον χαρακτηρίζει το ηθος του και η ψυχή του πενθουμε στο πλάι του και την οικογένεια του.
συλλυπητήρια στους αγαπητούς Γιώργο και Νίκο. Να είστε δυνατοί και να ζείτε για να θυμάστε την πολυαγαπημένη σας μητέρα και να πορεύεστε με την ευχή της..

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές, το τεχνικό τιμ και όλη η οικογένεια στον Α.Ο. Μυκόνου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιώργο Μοστράτο και στην οικογένεια του για τον χαμό της πολυαγαπημένης τους μητέρας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares