Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 02:03

ΑΜΣ Φιλωτίου: Παρουσίαση προπονητών και αθλητικού υλικού.

PROTH_SYNANTHSH_2011

Την παρουσίαση των προπονητών και του αθλητικού υλικού έκανε χθες ο ΑΜΣ φιλωτίου στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

Το ΔΣ παρουσίασε τους προπονητές που ανέλαβαν οι συνονόματοι: Στέφανος Ψαρράς του Βασιλείου, για την ανδρική ομάδα και Στέφανος Ψαρράς του Κωνσταντίνου, που θα αναλάβει τους παίδες των κυανέρυθρων.

Στο Αγερσανί η έδρα…

Από το Δ.Σ έγινε γνωστό στους παρευρισκομένους, ότι η ανδρική ομάδα του χρόνου θα δηλώσει σαν έδρα το γήπεδο του Αγερσανίου και όχι το ΔΑΚ όπως αρχικά είχε ακουστεί. Έγινε γνωστό επίσης ότι στις υποδομές θα δηλωθεί μόνο παιδικό καθώς η πρόθεση του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας είναι να «ανεβάσει» έφηβους στην αντρική ομάδα για την πλήρη ανανέωση της.

PROTH_SYNANTHSH_2011.1

Ριζικές αλλαγές και διαπαιδαγώγηση…..

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας στην τοποθέτηση του είπε

«θέλω νεανική και δυνατή ομάδα. Ξεκινάμε από το 0 και το ποιοι θα παίζουν; θα το κρίνει η προσπάθεια που θα καταβάλουν στις προπονήσεις και η όρεξη που θα έχουν για ποδόσφαιρο. Μην σας φανεί καθόλου περίεργο αν δείτε ριζικές αλλαγές στην ομάδα».

Ο Προπονητής των παίδων (Γυμναστής στο επάγγελμα) είπε

«στόχος μας δεν θα είναι μόνο η νίκη, αλλά θα έχουμε πάντα ως ζητούμενο το ήθος  και την σωστή παιδεία των παιδιών. Πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει από την προσπάθεια μας».

PROTH_SYNANTHSH_2011.2

Υλικό…

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα φανέλα καθώς και οι φόρμες των ποδοσφαιριστών για την νέα χρονιά. Το υλικό χορήγησε στην ομάδα ο Αλέκος Γέρου και φέρουν την διαφήμιση των συνθετικών κουφωμάτων «KOMMERLING». Η απόκτηση του συγκεκριμένου υλικού είχε κανονιστεί από το προηγούμενο Δ.Σ.

Οι αρχηγοί…

Προς το τέλος της συνάντησης έγινε η ψηφοφορία για τους αρχηγούς της ομάδας. Οι 4 που εκλέχτηκαν είναι οι:  Δημήτρης Ψαρράς, Πολυκρέτης Γιώργος, Μουστάκης Αποστόλης και ο Μουστάκης Γιώργος.

Παίρνουν μπροστά αύριο οι μηχανές…

Η προετοιμασία των ανδρών ξεκινά από αύριο στις 20:00 στο γήπεδο του Φιλωτίου, ενώ γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση ωρών για δύο προπόνησης την εβδομάδα στο γήπεδο του Αγερσανίου.

PROTH_SYNANTHSH_2011.3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares