Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 19:31

Νίκησε η Άνω Μερά και τώρα... το ντέρμπι [pics-vid]

Η Άνω Μερά έκανε το χρέος της, νίκησε 3-0 τον ΑΟ Πάρου και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Β΄φάσης, έχοντας 9 βαθμούς.

Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Μεράς, οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι τους μία καλή ομάδα όπως είναι αυτή του ΑΟΠ, όμως δείχνοντας σοβαρότητα στα απαιτούμενα σημεία, καθάρισε ένα δύσκολο ματς και πλέον περιμένει το Σάββατο (28/04) τον συντοπίτη Α.Ο. Μυκόνου σε ένα ματς “φωτιά” που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κρίνει το εισιτήριο του τελικου.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν με τον αέρα υπέρ τους, και πίεσαν προσπαθώντας να τον εκμεταλλευτούν, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 29' με τον Μπούμπουρη ο οποίος έκανε σέντρα - σουτ η οποία κατέληξε απευθείας στα δίχτυα.

Η ομάδα του κ. Τριανταφυλλάκου ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να ισοφαρίσει χάνοντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Τζάβρα.

Τελικά η Άνω Μερά έκανε το 2-0 στο 85' με τον Κουκά ο οποίος βγήκε σε αντεπίθεση μόνος του και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και στο 90' ο Ραζάκ βρέθηκε και αυτός απέναντι από τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Πάρου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Καλορογιάννη και Παπαστολόπουλο

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπουμπούρης, Ξενάκης, Κωφοκότσιος, Αργυρίου, Μαμαντί (79' Θεοχάρης), Τουρέ (70' Κουκάς), Καρφαρίδας (90' Αίγκλη), Γκολέμης, Γιογιός (89' Βαγενάς), Ραζάκ

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χατζάκος, Χριστοδουλάκης, Θεοχάρης, Ασημομύτης

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαρίστος, Καντιώτης, Σωτηρόπουλος (85' Ρούσσος), Ζγκουράτι (73' Χύσκα), Πρίνα (71' Κληρονόμος), Παπαθεοδώρου, Αρκουλής, Γαβαλάς, Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γκιόκα, Βλάκα, Παπά, Χανιώτης – Κιόκας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares