Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 17:54

Το ευχαριστώ από την επιτροπή Ιωαννίνων του αγώνα Δρόμου «Ευριπίδεια Διαδρομή»

Η οργανωτική επιτροπή Ιωαννίνων του αγώνα Δρόμου «Ευριπίδεια Διαδρομή», που διεξήχθη στη Μύκονο την 18η Μαρτίου 2018 προς τιμή του Ευριπίδη Σκλιβανίτη, δασκάλου των Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Μυκόνου και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κωπηλασίας και η οικογένειά του, αισθάνονται την υποχρέωση να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Μυκόνου για την αγάπη και τιμή που έδειξαν στο πρόσωπο του Ευριπίδη και συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα στην θύμησή του. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτετε για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και για να πραγματοποιείται το όνειρο του κοινού μας πλέον φίλου και συναθλητή μας. Σας ευχαριστούμε γιατί κάνατε το όνειρό του πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που του δείξατε όσο εκείνος βρισκόταν κοντά σας και συνεχίζετε να δείχνετε με τις ενέργειές σας για την μνήμη του. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρέχετε το τριήμερο που βρισκόμαστε στη Μύκονο, τόσον προς εμάς, τους φίλους και συναθλητές του Ευριπίδη, όσον και προς τα μέλη της οικογένειάς του. Δεν μας αφήσατε ποτέ μόνους και δε νοιώσαμε ποτέ ξένοι στο νησί!

Ευχαριστούμε τις αρχές της Μυκόνου, τον Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, την Ελληνική Αστυνομία και όλους τους κατοίκους του νησιού για την αγάπη που δείχνουν στη θύμηση του φίλου μας Ευριπίδη, ο καθένας με τον δικό του ανιδιοτελή τρόπο, είτε με την παρουσία τους στο χώρο τέλεσης των αγώνων, είτε συμμετέχοντας στην διαδρομή, είτε συμβάλλοντας στη διοργάνωση. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τιμάτε τον φίλο μας τόσο όσο δεν τον τίμησε η πόλη του!

Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ στους μαθητές του Ευριπίδη, που κάθε χρόνο συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου και κάθε χρόνο μας επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη συγκινησιακή έκπληξη, απόδειξη της αγάπης τους προς εκείνον.

Ευχαριστούμε επίσης το ταξιδιωτικό Πρακτορείο «Sea & Sky» Μυκόνου και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες «Blue Star Ferries», και «Hellenic Seaways». Η συμβολή τους ήταν καθοριστική, διευκολύνοντας τη μετακίνησή μας Πειραιά - Μύκονο – Πειραιά. Η αξιέπαινη αυτή χορηγία έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς με υπαρκτές δυσχερείς συγκυρίες και βοήθησε όλους εμάς, συναθλητές, συνάδελφους και φίλους του Ευριπίδη, να ταξιδέψουμε από τον Πειραιά, όπου φθάσαμε από διάφορες πόλεις της Ελλάδος, στη Μύκονο και να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους όσους επιχειρηματίες της Μυκόνου με ευγένεια ψυχής, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς ανταλλάγματα αλλά αθόρυβα και με περίσσια ευγένεια και θέληση, μας παρείχαν, εθελοντικά, ό,τι χρειαζόταν για να έχουμε μια υποδειγματική φιλοξενία, μία άνετη διαμονή και διημέρευση. Η συμβολή τους ήταν σημαντική και με την προσφορά τους, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Μυκόνου για την προβολή της διοργάνωσης πριν και μετά τον αγώνα, καθώς και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των Ιωαννίνων για τον ίδιο λόγο.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, τους συναθλητές και τους γνωστούς του Ευριπίδη που από τα Γιάννενα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και την Κύπρο, ήρθαν στην Μύκονο, μαζί μας, αυθόρμητα, με δικές τους δαπάνες, παρά τις δυσκολίες των ημερών που διανύουμε και απόδειξαν ότι τη φιλία, την αγάπη και τη θύμηση δεν μπορεί τίποτε να τις σβήσει, ούτε ο χρόνος.

 Η λέξη «ευχαριστούμε» είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε προς εσάς, την κοινωνία της Μυκόνου, για τα όσα κάνετε τόσο για την μνήμη του φίλου και συναθλητή μας, Ευριπίδη Σκλιβανίτη, όσο και για όλους εμάς, τους συναθλητές, φίλους και συναδέλφους του, που διατηρούμε στην μνήμη μας το χαμόγελο, τον χαρακτήρα, την προσφορά του στο άθλημα της Κωπηλασίας και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Θεός πάντα να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία.

                                                                      Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή Ιωαννίνων Η Οικογένεια
Νίκος Παππάς Αναστάσιος, Βασιλική & Αναστασία Σκλιβανίτη
Κατερίνα Στεφάνου
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares