Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 02:20

Θετικό κλίμα στη συνάντηση για την επάνοδο του ΑΟ Σύρου

Κλίμα αισιοδοξίας εξέπεμψε η συνάντηση για την επάνοδο του ΑΟ Σύρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Διογένης».

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου που έλαβε την πρωτοβουλία έκανε μία προσπάθεια συσπείρωσης στους λιγοστούς παρευρισκόμενους, που βρέθηκαν στο ακροατήριο.

Η συζήτηση ήταν ανοιχτή και ακούστηκαν όλες οι απόψεις, ενώ στο τέλος όλοι έφυγαν με την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά και ο ΑΟ Σύρου θα επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα των Κυκλάδων.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φώσκολος που είχε στο πλευρό του τον Πέτρο Ραουζαίο, τόνισε ότι υπάρχουν ήδη μία ομάδα ανθρώπων που θα μπουν στη νέα διοίκηση, η οποία θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν σύντομα (περίπου στις 15 Ιουνίου).

Το πλάνο όπως είπε ο πρόεδρος είναι η ομάδα να στηριχθεί σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, ενώ απεύθυνε κάλεσμα σε όλους να μπουν στη νέα διοίκηση και να στηρίξουν την ομάδα.

Για την ιστορία σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκαν οι: Γιώργος Φώσκολος, Μέμης  Σαγκινέτος, Γουλιέλμος Πρίντεζης, Γιώργος Λεονταρίτης, Φωτεινιάς Ανδρέας, Παπουτσάς Τάκης, Σταμάτης Καλυμιώτης, Ραουζαίος Πέτρος, Μάκης Βαρθαλίτης και Γιώργος Ρούσσος.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares