Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 19:07

Σκέντζος στο sportcyclades: Το θέλαμε και οι δυο

Στον Πανθηραϊκό έκλεισε ένα σημαντικό ζήτημα και σιγά-σιγά μπαίνουν στη σειρά πράγματα που εφόσον διευθετηθούν θα δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα της Σαντορίνης να κοιτάξει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστή η προφορική συμφωνία της ομάδας με τον Ανδρέα Σκέντζο, τον προπονητή που κατόρθωσε να αναμορφώσει το σύλλογο και να περάσει άμεσα τη φιλοσοφία που ήθελε ο ίδιος με αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει στην 2η θέση του 7ου ομίλου.

Η ιστοσελίδα sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε  στη συμφωνία με τον Πανθηραϊκό λέγοντας: "Όλα καλά πήγαν. Ήταν επιθυμία και των δυο να γινει αυτό. Από εδώ και πέρα πρέπει να... χτίσουμε μια καλή ομάδα για να έχουμε θετική εικόνα στο γήπεδο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του νησιού

Απο εκεί και πέρα στόχος αποτελεί να έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές και αξιόλογοι χαρακτήρες ώστε να πλαισιώσουν τους παίκτες της περσινής ομάδας που έδειξαν καλό αγωνιστικό χαρακτήρα".

Ερωτηθείς πόσες κινήσεις θα γίνουν στο μεταγραφικό κομμάτι, ο ίδιος τόνισε

"Θα πρέπει να δούμε πρώτα πόσα ατομα θα κρατήσουμε από το περσινό κορμό και ανάλογα θα πορευτούμε. Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρχουν αποχωρήσεις θα αντικατασταθεί τα κενά. Θα γίνουν 6-7 μεταγραφές πάντως".

Στον επίλογο του, ο Ανδρέας Σκέντζος αναφέρθηκε στο στόχο του Πανθηραϊκού για τη νέα χρονιά λέγοντας:

"Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα χωρίς να οριοθετήσουμε κάποιο στόχο. Άλλωστε το περσινό μάθημα είναι το καλύτερο που είχε μπει υψηλά ο πήχης και έγινε αναπροσαρμογή. Στόχος να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και να κερδίσει μια εύκολη παραμονή". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares