Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 13:14

Πραγματοποιήθηκε για 2η φορά στη Μήλο το ''Akropolis Jet Raid 2018''

Ο Δήμος Μήλου, για 2η χρονιά, φιλοξένησε το εντυπωσιακό Gran Prix Akropolis Jet Raid 2018, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Κ.Ε.Δ.Ε και του Δήμου Ωρωπού.

Ο διεθνής οργανισμός Jet Raid, για όγδοη χρονιά επιλέγει την Ελλάδα ως χώρα και τη Μήλο ως έναν από τους Δήμους για τη φιλοξενία του Akropolis Jet Raid 2018. Η παγκόσμια αυτή αθλητική γιορτή, συγκεντρώνει την ελίτ των οδηγών F1, F2 και F3 του τζετ σκι, τύπου ανοιχτής θάλασσας.

Η άφιξη και υποδοχή των αθλητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στα Πολλώνια και την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Ναυτικό Όμιλο στον Αδάμαντα, όπου και έγιναν οι Βραβεύσεις τους.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης καλωσόρισε στο νησί το Gran Prix Akropolis Jet Raid, συνεχάρη και βράβευσε τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, τον οργανισμό Jet Raid για την διοργάνωση του φετινού πρωταθλήματος και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά προκειμένου να υλοποιηθούν τα βέλτιστα για τους φιλοξενούμενους.

Επίσης, ευχαριστεί τις Ακτοπλοϊκές εταιρείες ΜΙΝΟΑΝ LINES, AEGEAN SPEED RUNNER, SEAJETS και το MINI BUS SERVICES Μήλου για την ευγενική τους χορηγία που αφορούσε την μετακίνηση των διοργανωτών και των συνοδών καθώς και όλους όσους συνέβαλαν, με κάθε τρόπο, στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.

jet-raid2018a.jpg

jet-raid2018b.jpg

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares