Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 02:45

Επιστροφή Μανουδάκη στην Άνω Σύρο, ανακοινώνει και στόπερ…

anw_syros-aittitos1

Σε όλα τα βρήκαν ο Κυριάκος Μανουδάκης και η διοίκηση της Άνω Σύρου, ο παίχτης συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο 24χρονος επιθετικός  είχε συνάντηση αργά χθες το βράδυ με το Δ.Σ της Συριανής ομάδας και μετά από τις σχετικές διευκρινήσεις εκατέρωθεν , οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για την συνέχιση της συνεργασίας τους. Με την απόκτηση και του Μανουδάκη η Άνω Σύρος φαντάζει πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και είναι πλέον η ομάδα με της περισσότερες πιθανότητες για άνοδο στα σαλόνια της Δ΄Εθνικής.

Η επιθυμία του Μάκη Πούλου για ενίσχυση στην γραμμή κρούσης εισακούστηκε από το Δ.Σ των «κίτρινων» και λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το άκουσμα της είδησης  έκανε τον στερεοελλαδίτη τεχνικό να δηλώνει την ικανοποίηση του για την συνεργασία αυτή.

« ο Κυριάκος Μανουδάκης είναι αναμφισβήτητα ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει άλλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ομάδα της Σύρου ετοιμάζει και άλλο μεταγραφικό «μπαμ», τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για 29χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ. Ο συγκεκριμένος παίχτης έχει θητεύει σε ομάδες της Β΄και  Δ΄ Εθνικής και είναι γνωστός στις Κυκλάδες από το πέρασμα του στο παρελθόν από Πανναξιακό και ΑΕ Νάξου . το Sport Cyclades θα είναι αυτό που θα σας ενημερώσει πρώτο και για αυτή την μεταγραφή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares