Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 02:30

Πολύ κοντά σε Χαβδούλα, εμπλοκή στο θέμα Μανουδάκη…

perama_anwsyros

Ο Θοδωρής Χαβδούλας  είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της Άνω Σύρου.

Χτυπάει «βράχο» για την άμυνα της.

ao_ano_syrouΌπως γράψαμε χθες η Άνω Σύρος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 29χρονου αμυντικού. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Χαβδούλα που κατά την περσυνή αγωνιστική περίοδο αγωνιζώτα στην Μάχη Μαραθώνα. Ο ποδοσφαιριστής κατά την  μεταγραφική περίοδο είχε απασχολήσει και τον Πανναξιακό, αλλά  η μεταγραφή τελικά δεν έκλεισε.  Ο παίχτης πλέον  κατοικεί στη Σύρο για υπηρεσιακούς λόγους και ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή με την Διοίκηση των «κίτρινων», τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα αυτό.

Εμπλοκή

Στα τυπικά φαίνεται να κολλάει η επιστροφή του Μανουδάκη στην Άνω Σύρο.  Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν κολλήσει σε λεπτομέρειες που ίσως λυθούν στην  αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση των δύο πλευρών. Τα πράγματα δείχνουν ότι  το σενάριο επιστροφής του Μανουδάκη «καλά κρατεί» και οι φίλοι της ομάδας παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη του.

Το Σάββατο με Πάγο

Από αύριο η ομάδα της Άνω Σύρου ξεκινά ένα τριήμερο κύκλο διπλών προπονήσεων με αποκορύφωμα το φιλικό αγώνα με τον ΑΟ Πάγου, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 18:00, στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Ο αγώνας  αυτός θα  ααποτελέσει  το πρώτο τεστ για την Άνω Σύρο και αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Μάκη Πούλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares