Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 12:42

Καλιακούδας: Νεανικό σύνολο και αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου

Η δουλειά στον Καρτεράδο με την εκλογή της νέας διοίκησης και την πρόσληψη του Γρηγόρη Καλιακούδα στην τεχνική ηγεσία έχει ξεκινήσει.

Στόχος αποτελεί η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου, που σε βάθος χρόνου θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και θα μπορέσει να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια.

Αυτό ειπώθηκε από τα χείλη του κ. Καλιακούδα στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr.

Ερωτηθείς αρχικά για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης απάντησε;

''Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε με νέα παιδιά που θα προέρχονται από τη Σαντορίνη. Θα έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και πάνω στους νέους παίκτες θα έρθουν και θα στελεχώσουν την ομάδα δυο τρεις έμπειροι παίκτες. Οπότε με αυτό το πλάνο θα δουλέψουμε φέτος και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Εάν έχουμε μια ποιότητα επτά οκτώ παικτών που θα δείξουν διάθεση θεωρώ ότι θα πάμε αρκετά καλά. Θα στηρίξω τα νέα παιδιά, γιατί το έχουν ανάγκη. Μετά είμαι σίγουρος εφόσον γίνει αυτό, θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας''.

-Ποιος είναι ο στόχος του Καρτεράδου ενόψει της νέας σεζόν;

Ο στόχος της ομάδας γαι τη φετινή χρονιά είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

-Ποια είναι η άποψη σας για το ερχόμενο πρωτάθλημα;

Για τη νέα σεζόν εμείς θα δουλέψουμε πολύ προκειμένου οι προσπάθειες μας να αποφέρουν καρπούς σε ένα με δύο χρονια. Θα δώσουμε έρεισμα στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής και σε ολόκληρο το νησί. Γενικά το επίπεδο θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο. Τώρα για τις ομάδες που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares