Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 08:51

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ. ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

proponisi_ao_karteradou

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία την ομάδας του κ. Ανδρέα Δακούτρου.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο δημοτικό γήπεδο του Καμαρίου και ξεκινούν στις 19:45.

Η ομάδα του Καρτεράδου φέτος έχει αρκετά νέα παιδιά αλλά και πιο έμπειρους, ευελπιστώντας έτσι, ότι μαζί θα κάνουν ένα δυνατό σύνολο όπου θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την Άνοδο στην Ά Κατηγορία.

Ο κ. Δακούτρος εκτός από τις ήδη γνωστές μεταγραφές, θα έχει και δύο επιστροφές μιας και ο 17χρονος Κουντούρης Μανώλης αλλά και ο 20χρονος Αντώνης Χάλαρης ο οποίος  εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Αυτός που θα κάνεις όμως τη διαφορά φέτος στην επίθεση είναι ο πολύπειρος Μανώλης Κολέτσας με παραστάσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές αυτής της περιόδου.

Ο Μανώλης Κωλέτσης είναι 26 χρονών και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί εκτός από το Κερατσίνι στη Δ Εθνική, σε Ιωνικό Β’ Εθνική αλλά και σε Κορωπί Γ Εθνική.

Αναμένεται να δώσει μεγάλη βοήθεια στην επιθετική γραμμή της νέας του ομάδας η οποία, σύμφωνα με τον τεχνικό κ. Ανδρέα Δακούτρο, θα στηριχτεί σε νεαρούς ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή είναι ο ΑΟ Καρτεράδου μιας και τις επόμενες μέρες αναμένετε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση ενός 32χρονου μέσου απο ομάδα της Αθήνας.

Το νέο συμβούλιο του Καρτεράδου, δείχνει αρκετά ορεξάτο, προσπαθώντας από την πλευρά του να βοηθήσει την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares