Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 21:07

Βαρθαλίτης: Να παρουσιαστούμε έξυπνοι, εύστοχοι και δυνατοί με την Άνω Μερά

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων είχε... κέφια αφού έβγαλε σπουδαίο ντέρμπι για την 1η φάση του θεσμού.

Άνω Μερά και ΑΟ Σύρου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μάκης Βαρθαλίτης που πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το νταμπλ όντας προπονητής του ΑΟΣ άφησε το στίγμα του, μέσω του sportcyclades.gr για το συγκεκριμένο ματς λέγοντας:''Νομίζω έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που απ' οτι γνωρίζουμε και μαθαίνουμε έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου από δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Θα πάμε να παίξουμε εκτός έδρας. Σκοπός αποτελεί να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και νομίζω ότι για πολλοστή φορά θα κάνουν αυτό που ξέρουν τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα προτιμούσαμε η κλήρωση να μην μας έβγαζε την Άνω Μερά διότι η ομάδα δεν α παρουσιαστεί 100% έτοιμη διότι γίνεται μια πολύ δυνατή προετοιμασία αλλά ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε έξυπνοι, δυνατοί και αποτελεσματικοί''.

Ερωτηθείς εάν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός ο Βαρθαλίτης είπε: ''Κατά 90% έχουμε κλείσει το ρόστερ, ωστόσο, εφόσον παρουσιαστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει άμεσα θα κινηθούμε για την απόκτηση της.

Πιστεύω ότι οκ. Φώσκολος μαζί με τον κ. Ζιάβρα, τον κ. Ραουζαίο και το υπόλοιπο συμβούλιο θα βάλουν την τελευταία ή τις τελευταίες πινελιές''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares