Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 12:59

Σκόρερ, βαθμολογία και αποτελέσματα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στον 7ο ομιλο, με την Θύελλα Καμαρίου να πετυχαίνει την πρώτη της -ιστορική- νίκη στην κατηγορία απέναντι στον Χραυγιακό με 3-1, και τον Πανθηραϊκό να επιστρέφει χωρίς βαθμούς στις αποσκευές του μετά την ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο με 4-3. 

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα στο Αθηναϊκό ντέρμπι Ηλυσιακός και Άγιοι Ανάργυροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ενώ το Αιγάλεω μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα με δεδομένο ότι το ματς της πρεμιέρας με την Θύελλα Καμαρίου αναβλήθηκε, επικρατώντας 3-0 του Απόλλωνα Ερέτριας. 

Η Χαλκίδα νίκησε με 1-0 την Κόρινθο κάνοντας σεφτέ στα τρίποντα, ενώ, ο Αιολικός με ανατροπή επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας. 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

Θύελλα Καμαριου-Χαραυγιακός 3-1

Άγιος Ιερόθεος-Πανθηραϊκός 4-3

Ηλυσιακός-Άγιοι Ανάργυροι 0-0

Χαλκίδα-Κόρινθος 1-0

Αιολικός-Καλλιθέα 2-1 

Αιγάλεω-Απόλλων Ερέτριας 3-0 

Η βαθμολογία:
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

*** Θύελλα Καμαρίου, Πανθηραϊκός, Αιγάλεω, Κόρινθος έχουν από ένα ματς λιγότερο αφού την 1η αγωνιστική οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν έγιναν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Χαραυγιακός-Καλλιθέα

Κόρινθος-Αιολικός

Άγιος Ιερόθεος-Χαλκίδα

Απόλλων Ερέτριας-Θύελλα Καμαρίου

Αγιοι Ανάργυροι-Αιγάλεω

Πανθηραϊκός-Ηλυσιακός.

Οι σκορερ

Στον πίνακα των σκόρερ στην κορυφή βρίσκεται ο επιθετικός της Θύελλας Καμαρίου, Μάριος Αργυρίου που πέτυχε δυο γκολ στο ματς με τον Χαραυγιακό, όπως και οι Δημήτρης Θανόπουλος, Φώτης Σουλελές του Άγιου Ιερόθεου καθώς και ο Δημήτρης Βέρμπης του Αιγάλεω και Άρης Λαμπράκης του Αιολικού που σκόραραν δις στα ματς με Πανθηραϊκό, Απόλλωνα Ερέτριας και Καλλιθέα αντιστοιχα.

ddf.jpg

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares