Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 18:32

Γ' Εθνική: Βαθμολογία και πίνακας των σκόρερ στον 7ο όμιλο

Συμπληρώσαμε τις 4 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αν και εκκρεμεί ο εξ αναβολής αγώνας για την 1η αγωνιστική ανάμεσα σε Κόρινθο και Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου με το Αιγάλεω.

Η ομάδα της Μυτιλήνης, δηλαδή, ο Αιολικός φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου αφού έχει δέκα βαθμούς μετά το 1-0 επί του Ιερόθεου, ωστόσο, αισθάνεται την... ανάσα της Θύελλα Καμαρίου που προέρχεται αν και νεοφώτιστη, από ένα σερί τριών νικών σε τρία ματς, μετά το τρίποντο απέναντι στους Αγιους Αναργυρους με 1-0. Αιγάλεω και Ηλυσιακός ακολουθούν με το Σίτι να έχει ένα ματς λιγότερο και να επικρατεί του Πανθηραϊκού με 2-1, ενώ ο Ηλυσικός επέστρεψε στα τρίποντα νικώντας 2-0 τον ΑΟ Χαλκίδας. Ιστορική νίκη και πρώτοι βαθμοί για τον Απόλλωνα Ερέτριας αφού επιβλήθηκε 1-0 του Χαραυγιακού, με την Καλλιθέα να μένει στο 0-0 με την Κόρινθο, και τις δυο ομάδες να μένουν στις τελευταίες θέσεις.

Δείτε εδώ την βαθμολογία

Παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερ Θανόπουλος

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, η κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη αφού ο Δημήτρης Θανόπουλος του Άγιου Ιερόθεου μπορεί να μην σκόραρε όμως παραμένει στην κορυφή με 4 γκολ.

Στην δεύτερη θέση, πιάνοντας τον Μάριο Αργυρίου της Θύελλας, ανέβηκαν ο συμπαίκτες του, Γιώργος Ρέτζο που σκόραρε, ο Δημήτρης Βέρμπη του Αιγάλεω, που βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στο Σίτι στο ματς με τον Πανθηραϊκό, όπως και ο Άρης Λαμπράκης του Αιολικού που ήταν το πρόσωπο που... έλυσε το γόρδιο δεσμό στον αγώνα της ομάδας του με τον Ιερόθεο. Με δυο τέρματα ακολουθούν οι Φλοσάρντ Μάλτσι του Ηλυσιακού, Γιάννης Κόντι του Πανθηραϊκού, Κώστας Ερρίκος της Θύελλας Καμαρίου, Δημήτρης Γαϊδαρτζής του Πανθηραϊκού, Φώτης Σουλελές του Άγιου Ιερόθεου και Δημήτρης Κασσιανός του Χαραυγιακού.

nick.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares