Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:22

Καραγιάννης: Στόχος μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Στον Περσέα Σύρου οι ετοιμασίες της ομάδας για την παρθενική της συμμετοχή στην Γ' Εθνική συνεχίζονται και ο προπονητής του συλλόγου, Θοδωρής Καραγιάννης, μέσω του sportcyclades.gr αφήνει το στίγμα του σχετικά με τον όμιλο που πάει να διαμορφωθεί και θα συμμετέχει η ομάδα του.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: ''Σχετικά με τους ομίλους, όπως φαίνεται να διαμορφώνονται θα είμαστε μαζί με την Άνω Μερά Μυκόνου, την ΑΕΚ Αλίμου και τον Παμπαιανικό που με αίτημα τους ζήτησαν να είναι στον ίδιο όμιλο με ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς και με δύο άλλες ομάδες της Αττικής που θα προκύψουν μετά από κλήρωση''.

Ερωτηθείς για τη θέση της ομάδας αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων, ο ικανότατος κόουτς πρόσθεσε: ''Γεωγραφικά νομίζω ήταν η καλύτερη δυνατή κατανομή για εμάς λόγω της ακτοπλοϊκής μας σύνδεσης μας με τον Πειραιά. Βέβαια κάθε ταξίδι μας στην Αθήνα θα απαιτεί διανυκτέρευση, κάτι που αυξάνει πολύ το κόστος, αλλά είναι κάτι που το ξέραμε και είναι το "μη χείρον"''.

Για τη δυναμική των ομάδων, ο Θοδωρής Καραγιάννης υπογράμμισε:

Όσο αφορά στις ομάδες και τη δυναμική τους, θα πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση να δούμε την τελική σύνθεση του ομίλου. Σίγουρα θεωρητικά θα είμαστε η πιο "άπειρη" ομάδα του ομίλου, μια και είναι η πρώτη μας συμμετοχή και οι περισσότερες αθλήτριες μας αγωνίζονται πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα και οτι δεν θα αγωνιστούμε για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares