Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 18:57

ΑΟ Μυκόνου: Ευχαριστούμε τον Πάγο που μας αναγκάζει να ξοδέψουμε 1.500€

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Μυκόνου στηλιτεύει την στάση του ΑΟ Πάγου και την άρνηση του προκειμένου ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή (2/11), πράγμα που βάζει επιπλέον κόστος στην μετακίνηση των Μυκονιατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΑΟ Πάγου, που με την άρνηση τους στο αίτημα μας να διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κυκλάδων την Παρασκευή 2/11, μας έδωσαν τη δυνατότητα να  ξοδέψουμε επιπλέον  1.500€  προκειμένου να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μετακίνηση - διανυκτέρευση.

Βέβαια, στο σημείο αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όλοι οι αγώνες τα τελευταία χρόνια μεταξύ των Μυκονιάτικων και των Συριανών ομάδων διεξάγονται πάντα ημέρα Παρασκευή, όπου δεν πραγματοποιείται διανυκτέρευση.

Η δικαιολογία ότι οι ποδοσφαιριστές εργάζονται, καλό είναι να μείνει ασχολίαστη, καθώς γεννά ερωτηματικά. Άραγε το Σάββατο δεν εργάζονται οι ποδοσφαιριστές; Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, δεν εργάζονται;

Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι

Εκ της διοικήσεως του ΑΟ Μυκόνου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares