Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 14:20

Κονιδάρης: Πάμε στα Μάρμαρα να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο

Χωρίς τους Κώστα Γονιδάκη και Γιάννη Φιλιππαίο θα ταξιδέψει ο ΑΠΣ Κύθνου για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα στα Μάρμαρα.

Παράλληλα εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γιώργος Βιτάλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεση του Σταύρου Κονιδάρη. 

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

''Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 19.30 με το πλοιο 'Κοραης' και ύστερα από συνεννόηση με το καράβι θα διανυκτερεύσουμε μέσα στο πλοίο και στις 7.30 το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Πάρο. Θα παίξουμε το παιχνίδι και θα επιστρέψουμε την ίδια ημέρα πάλι στον Πειραιά και μέσω Λαυρίου την επόμενη ημέρα θα επιστρέψουμε στην Κύθνο.

Όσον αφορά τον αγώνα, εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το αποδείξαμε στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Όπως είχα αναφέρει τις προάλλες εμένα με ενδιαφέρει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ύστερα να διεκδικούμε το αποτέλεσμα. Ωστόσο εάν παίζεις ελκυστικό ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα είναι κοντά σου. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια φέτος. Το κλίμα είναι ζεστό και δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Πάμε στα Μάρμαρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και η ομάδα έχει αρκετό μέλλον''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares