Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:11

Γαλανός: Έχω εμπιστοσύνη και στηρίζω τον πρόεδρο σε όλες του τις ενέργειες

Καυστικός, αλλά παράλληλα και ενωτικός ήταν στην δήλωση του στο sportcyclades.gr που έγινε με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί λίγο πριν τις αυριανές εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Μάριος Γαλανός.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Ισχύς εν τη ενώσει'', στηρίζει τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα, αλλά παράλληλα σηματοδοτεί και την επόμενη μέρα, με ενωτική διάθεση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Μάριου Γαλανού:

«Παρακολουθώντας τα οσα διαδραματίζονται με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματικά με λυπεί που βλέπω τα προσωπικά συμφέροντα ορισμένων να χρησιμοποιούν την αγάπη και των κόπο όλων αυτών των παραγόντων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Αμέσως μετά το πέρας των εκλογών θα γίνει γνωστή όλη αυτή η διαδικασία . Κάνω έκκληση της τελευταίας στιγμής οι εκλογές αυτές να έχουν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και μόνο... καλό θα είναι όλα τα άλλα να μείνουν στην άκρη για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Πιστεύω στον συνδυασμό μας με πρόεδρο τον Ειρηναίο Φρέρη, έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του να συνεχίσει να ηγείται στο επιτυχημένο έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια. Η επόμενη μέρα είμαι σίγουρος ότι θα μας βρει ενωμένους με κοινή στόχευση το καλό του ποδοσφαίρου... γιατί ''το Ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας''».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares