Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 13:44

Ο ΑΟ Σύρου, οι υψηλές πτήσεις και ο... άσος που βγήκε από το μανίκι του Φώσκολου

Επέστρεψε και ίσως, απ' ότι δείχνουν, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του ήρθε για να μείνει.

Ο ιστορικός ΑΟ Σύρου μετά από ένα χρόνο αδράνειας δηλώνει παρών, παρουσιάζοντας όχι απλά ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά και μια ομάδα που δείχνει ότι μαζί με την Άνω Μερά και τον Πανναξιακό διατηρούν το αήττητο.

Απόδειξη; Ότι στόχος όχι απλά αποτελεί μια αξιόλογη πορεία, αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, σκοπός αποτελεί ο πρωταθλητισμός ή μάλλον για να ακριβολογούμε η κατάκτηση του τίτλου.

Με διοικητικό ηγέτη τον Γιώργο Φώσκολο που έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του αντίπαλες ομάδες, οι Συριανοί δείχνουν να έχουν μπει σε σωστή τροχιά, με τον προπινητή Χρήστο Φωκά να τα πηγαίνει εξαιρετικά και μεγαλύτερη απόδειξη είναι το σπουδαίο διπλό μέσα στη Μύκονο χάρη στο τέρμα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Είτε μας αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ο ΑΟΣ στο φετινό πρωτάθλημα έχει βάλει τη σφραγίδα του παρότι τις προηγούμενες χρονιές, κατά πολλούς, ίσως είχε ανώτερη ομάδα και υλικό εν γένει. 

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, και ο κ. Φωκάς, εφόσον γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές ενέργειες, θα κληθεί να αποδείξει τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του, ότι δεν ζαλίζονται από τις υψηλές πτήσεις.

Άλλωστε, ο άσος που βγήκε από το μανίκι του κύριου Φώσκολου με την επιστροφή του Γιώργου Ρούσσου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία των ''κίτρινων'' στον 1ο όμιλο.

Η τεχνογνωσία του, η αγάπη για το σύλλογο και το ποδόσφαιρο είναι δεδομένο και σίγουρα ακόμη ένα όπλο στη φαρέτρα της ομάδας μπαίνει για να βοηθήσει.

Για να δούμε λοιπόν, ο ΑΟΣ θα μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους και θα μπορέσει να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική, ή θα μείνει από καύσιμα;

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares