Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 17:59

Οι εκλεκτοί της ΕΠΣ Λέσβου για το τουρνουά Μικτών της Σύρου

Χθες σας ενημερώσαμε σχετικά με τα τελευταία νέα της ΕΠΣ Λέσβου που συμμετέχει με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στη Σύρο από τις 3 έως τις 14 Ιανουαρίου.

Λίγες ώρες μετά, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης, που κάνει γνωστή τη λίστα των εκλεκτών του Γιώργου Κομνηνού, που θα ταξιδέψουν στη Σύρο για το τουρνουά των Μικτών ομάδων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ενημερώνει ότι την Δευτέρα 31/12/2018 στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής και ώρα 11:00, οι κάτωθι που απαρτίζουν την αποστολή της Μικτής Νέων για την Σύρο θα έρθουν για προπόνηση και παραλαβή ρουχισμού  και θα φέρουν τα δελτία τους όποιοι δεν τα έχουν φέρει.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

ΒΑΜΒΟΥΚΛΗΣ

ΚΟΚΑΛΕΛΛΗΣ

ΙΣΤΡΕΦΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΛΕΛΕΚΑΣ

ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΒΡΑΣ

ΝΤΟΥΛΕ

ΧΡΙΣΤΕΛΛΗΣ

ΓΑΒΑΛΑΣ

ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΒ

ΜΑΓΙΑΚΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΟΥ

ΜΑΤΣΗΣ

ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ

ΔΙΜΠΑΜΠΗΣ

ΚΡΙΑΡΗΣ ΜΙΧ.

ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΑΘΑΝ.

Επίσης, η Τεχνική Επιτροπή ενημερώνει ότι την Δευτέρα 31/12/2018 στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής και ώρα 11:00, οι κάτωθι που απαρτίζουν την αποστολή την Μικτής Παίδων για την Σύρο θα έρθουν για προπόνηση και παραλαβή ρουχισμού  και θα φέρουν τα δελτία τους όποιοι δεν τα έχουν φέρει.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ

ΒΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΜΟΣ ΠΑΝ.

ΚΑΠΑΪ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΤΣΕΡΔΑΝΗΣ

ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ

ΛΑΜΠΟΥΚΑΣ

ΔΕΣΠΟΤΕΛΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΛΑΣ

ΛΙΤΣΟΛΑΡΙ

ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

ΛΑΓΟΣ

ΑΤΖΕΜΗΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ

ΜΟΥΧΤΗΣ ΧΑΡ.

ΤΡΑΙΚΟ ΑΝΑΣΤ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Λέσβου:

Ο Πρόεδρος, ο προπονητής και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην προεπιλογή για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να ευχηθούν καλή και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες της προετοιμασίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΝΕΩΝ) και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΠΑΙΔΩΝ).

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares