Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 12:35

Άφιξη στη Σύρο για τις Μικτές ΕΠΣ Κυκλάδων-Σηκώνει μανίκια ο κόουτς Μοστράτος

Κατέφθασε το πρώτο γκρουπ αποστολής της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Λίγο πριν τις 12.00, το Καράβι ''Blue Star Paros'' έφτασε στο λιμάνι και 12 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ΠΑΣ Νάξου, ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Πάρου και Πανθηραϊκό κατέλυσαν στο ξενοδοχείο όπου θα γευματίσουν λίγο μετά τις 13.45. 

Ο Ενωσιακός προπονητής, Γιώργος Μοστράτος τους υποδέχθηκε και αφού κατέφθασαν στο ξενοδοχείο, σειρά παίρνει πλέον το δεύτερο γκρουπ που θα βρίσκεται στη Σύρο γύρω στις 21.00.

Όσον αφορά το πρόγραμμα διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό μενού, με την πρώτη να γίνεται στις 18.30 ενώ η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για τις 22.00 λόγω της άφιξης του πλοίου ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' που θα συμπεριλαμβάνει τα υπόλοιπα άτομα που συγκαταλέγονται στην αποστολή. 

Όσον αφορά το ασκησιολόγιο, ο Γιώργος Μοστράτος θα εστιάσει την προσοχή του σε ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής, ενώ αύριο, θα γίνει η καθιερωμένη προπόνηση ενεργοποίησης μερικά 24ωρα πριν το ματς.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares