Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 22:40

Σιμόπουλος και Σαρρής οι Παριανοί στράικερ που σαρώνουν με τα στατιστικά τους!

Οφείλεται στο χάρισμα που τους έχει δώσει ο Θεός ή απλά είναι αποτέλεσμα της συνεχής προσπάθειας που γίνεται μέσω των προπονήσεων.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αφού οι Γιάννης Σαρρής του ΑΟ Πάρου και Νεκτάριος Σιμόπουλος του Νηρέα δείχνουν ότι αποτελούν δυο επιθετικούς με τεράστιο χάρισμα κάθε φορά που βλέπουν αντίπαλη εστία. Ποιοι είναι αυτό; Να στέλνουν τη μπάλα στο πλεκτό. Ο Γιάννης Σαρρής σε πρόσφατη δήλωση του υπογράμμισε ότι 'δουλειά μου κάθε φορά που που βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή είναι να πετυχαίνω γκολ.  Ο ίδιος το επιβεβαίωσε με τις εμφανίσεις του αφού τα 7 τέρματα που πέτυχε σε 4 ματς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων τον έχρισαν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, αποτελώντας έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των Κυκλάδων για το μήνα Ιανουάριο. 

Το έτερον του ήμισυ στην Μικτή που προέρχονταν συνήθως από τον πάγκο, ο άσος του Νηρέα, Νεκτάριος Σιμόπουλος, αποτελεί το δεύτερο πρόσωπο που δείχνει ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Το γκολ του στις καθυστερήσεις στο ματς της πρεμιέρας με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, το τέρμα με την ΕΠΣ Χίου και το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Νηρέα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Πάρου δείχνουν ότι και ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις τους έχει παίξει η παρουσία των προπονητών τους. Οι Μιχάλης Παπαδάκη του Νηρέα και Δημήτρης Τριανταφυλλάκος του ΑΟ Πάρου έχουν βοηθήσει αμφότερους τους παίκτες, ενώ σημαντική η συμβολή του Ενωσιακού προπονητή, Γιώργου Μοστράτου, ο οποίος πήρε δυο μονάδες και τις... τοποθέτησε σε καίριες θέσεις στην σκακιέρα του, παίρνοντας το απόλυτο από θέμα βαθμών και ατομικής εξέλιξης.

Οι δυο Παριανοί ποδοσφαιριστές λοιπόν, αποτελούν, μετά την επιτυχία της Μικτής ομάδας, τα πρόσωπα του μήνα και ευχόμαστε να συνεχίσουν να... ματώνουν τα αντίπαλα δίχτυα. 

 Υ.Γ. Στην περίπτωση του Σιμόπουλου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της α' ομάδας του Νηρέα, Νίκου Μοστράτου που από την πρώτη στιγμή είδε στο πρόσωπο στο νεαρού έναν ταλαντούχο επιθετικό που όσες φορές έχει χρειαστεί, έχει βοηθήσει τους 'κιτρινόμαυρους' με τις εμφανίσεις του. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares