Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 16:19

Μικτές Συνέχισαν με νίκες…

miktes_omades

Με καλές εμφανίσεις, που συνοδεύτηκαν από νίκες επί των Μικτών Λέσβου συνέχισαν χθες οι Μικτές μας στην Ρόδο.

 

Οι ομάδες μας Νέων και Παίδων υπό την τεχνική καθοδήγηση των Κυρίων Καυτηράνη και Βαθρακοκοίλη κατάφεραν να νικήσουν της αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου με 4-1 και 1-0 αντίστοιχα,κατακτώνταςτα πρώτα τους τρίποντα.

Μικτή Παίδων

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα των Παίδων επέβαλε τον ρυθμό της από νωρίς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 31΄με τον Σκιαδά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ αλλά  από τη μία η ατυχία και από την άλλη η δυστοκία ήταν οι παράγοντες που άφησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Το τελικό 1-0 έδωσε στην ομάδα των παίδων τους πρώτους τρεις βαθμούς της στην διοργάνωση και σήμερα θα ψάξει το δεύτερο σερί τρίποντο απέναντι στη Μικτή Σάμου.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατσαγάνης, Φλεριανός, Χατζηιρεμίας, Ρηγούτσος, Φουάσης, Λοΐζος (Καφτηράνης), Ξυγκάκης, Νίκας, Γκούφας (Σάμιος), Σταφύλας (Ρούσσος), Σκιαδάς.

ΕΠΣ Λέσβου

Ζαχαρής, Μακρής, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελάκης, Παπαδόπουλος, Μιχαλακέλλης (55 Ψάνης), Γιαννίκος (41Κιντάκας), Βέντος, Χατζηγιοβάνης, Γιαννακουδάκης (41Τηνιακός).

Μικτή Νέων

Το τελικό 4-1 τα λέει όλα. Οι Μικτή Νέων πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και με χατ τρικ του Αλιφραγκή οδηγήθηκε στην νίκη με αντίπαλο την Μικτή Λέσβου.

Οι Λέσβιοι αντιστάθηκαν στην ανώτερη μικτή μας μόλις ένα ημίχρονο, όπου το σκορ ήταν 1-1.

Στην επανάληψη οι Νέοι μας πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και με αιχμή του δόρατος τον Αλιφραγκή έκαναν περίπατο απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Λέσβο, διαμορφώνοντας σχετικά εύκολα το τελικό 4-1.

Αυτή την ώρα οι Νέοι μας αντιμετωπίζουν την ΕΠΣ Σάμου.

 

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων

Νίκας, Καρελέμογλου (Νάζος), Μπάλιος, Βεκρής, Κυπρίδης, Λούσας, Βιλαντώνης  (Ζάνος), Αληφραγκής, Συμιγδάλας, Τσέλος (Πραμάτιας), Μπανακάκης. 

ΕΠΣ Λέσβου

Ματθαίου, Σταράς (72 Κάκαρος), Πιτσούλης, Τσίγκας, Καρακλάς Κατσαρός (46 Λαμπράκης), Αγριμάκης, Αλεξίου (66 Μαλλιάκας), Παρέλλης, Κουκούλης, Γιακαλής.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares