Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 11:23

Φιλικό τεστ Αναγέννησης και ΑΜΣ Φιλωτίου…

agersani_polemis

Ένα πολύ καλό φιλικό τεστ διεξήχθη την Τέταρτη στο γήπεδο του Αγερσανίου, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Φιλωτίου.

 

Το σκορ ουδόλως ενδιέφερε τους (2) προπονητές Σ. Ψαρρά, και Σ. Πολέμη, αφού είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για τα δύσκολα παιχνίδια που δίνουν το επόμενο Σάββατο με Ίο, και Πανθηραϊκό αντίστοιχα.

Το Φιλώτι έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας, με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του και τον έμπειρο Γ. Σφυροερα στο κέντρο, οι ταχύτατοι Ευριπιωτης και Κώτσος κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην επίθεση του Φιλωτίου και δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς.

Αξιόπιστη λύση από αριστερά για το Φιλωτι αποτελεί η νέα επιλογή του Ψαρρά, πρόκειται για τον τεχνίτη μεσοεπιθετικό Μίλτο Καράι ο οποίος δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα είτε από την αριστερή πτέρυγα, είτε από τον άξονα, που είναι και η φυσική θέση του παίχτη.

Ο Στέφανος Ψαρράς για τον αγώνα με τον Πανθηραϊκό προσανατολίζετε σε ένα σχήμα που θα περιέχει πολλές αλλαγές, αφού από την ομάδα του Φιλωτίου θα λείπουν τουλάχιστον (5) βασικοί παίχτες.

Από την άλλη πλευρά, για άλλη μια φορά με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στη σύνθεση του παρουσιάστηκε το Αγερσανί, κάνοντας τον Στέλιο Πολέμη να Ψάχνει την ομοιογένεια στην ομάδα.

Αν και το Αγερσανί ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και χωρίς αλληλοκαλυψη στην άμυνα και στο κέντρο, στη συνέχεια έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του στο γήπεδο, κάνοντας ωραίους συνδυασμούς και ανεβάζοντας την απόδοση του κατάφερε τελικά να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και να δείχνει έτοιμο για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ίο.

Από το Φιλώτι πολύ καλός ο Πολυκρετης, ο Σ. Ψαρράς, πολλά τρεξίματα στο κέντρο ο Γ. Σφυροερας και ο Καράι ενώ πολύ καλοί και οι Ευριπιωτης και ο Κώτσος στην επίθεση.

Από το Αγερσανί, πολύ καλός ο Φακινος όταν πέρασε μπρος, σταθερός ο Βιτζηλαιος, καλός ο Τ. Δεγαιτας, βελτιωμένος ο Γρατσιας, πολύ καλός ο Σεμε όσο είχε δυνάμεις, κινητικός αλλά άστοχος ο Παπακωσταντης, ενώ οι Βαγενας και Μαστρογιαννακης προσπάθησαν αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.

Αγερσανι

ΛΟΥΛΑΣ,ΒΙΝΖΗΛΑΙΟΣ,ΣΕΜΕ ,ΦΑΚΙΝΟΣ ,ΓΡΑΤΣΙΑΣ ,ΛΙΚΑ Δ. (ΜΠΟΥΛΑΡΗ) ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ,ΔΕΓΑΙΤΑΣ.Τ.,ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ(ΖΟΤΕ),ΒΑΓΕΝΑΣ 11.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ Ι.(ΖΟΥΛΗΣ Β.)

Φιλώτι

ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ(ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ),ΨΑΡΡΑΣ(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΡΑΣΣΑΣ(ΔΕΤΣΗΣ),ΤΣΑΦΟΣ(ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ),

ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ(ΤΣΑΦΟΣ.Σ.),ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ,ΨΑΡΡΑΣ,ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ (ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ),ΚΑΡΑΪ(ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ),ΚΩΤΣΟΣ,ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ.

Ο Σ. Πολέμης εύχεται στους ποδοσφαιριστές του Δ. Σιδερη, Δ. Λικα, Δ. Βουδια και Δ. Βενιερη επίσης στον κο Δ. Ντολκα και σε όλους τους Δημήτρηδες του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων Χρόνια Πολλά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares