Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 14:07

«Στείρο» το ντέρμπι στη Σαντορίνη, έμειναν στο ''0'' Πανθηραϊκός και Αιγάλεω [vid]

Στην λευκή ισοπαλία (0-0) έμειναν ο Πανθηραϊκός και το Αιγάλεω στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο των Φηρών.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά και στα 90 λεπτά του αγώνα, καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα, με το Αιγάλεω να μπαίνει πιο δυνατά και στα δύο ημίχρονο, όμως τον Πανθηραϊκό να δείχνει ότι είχε την ποιότητα για να ισορροπήσει την αναμέτρηση και μάλιστα να φτάσει μία ανάσα από τη νίκη, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 85΄.

Μετά από αυτή την ισοπαλία το Αιγάλεω κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς, ενώ ο Πανθηραϊκός έχασε την ευκαιρία να μπει σε τροχιά διεκδίκησης της 2ης θέσης.

Η ροή του αγώνα:

2' Ζητάει χέρι ο Πανθηραϊκός

3΄Υποψία φάσης για το Αιγάλεω

3' Κεφαλιά του Πανθηραϊκού σε μία επικίνδυνη κατάσταση, που δίνεται οφσάιντ.

15' Ο Φαρινόλα πιάνει κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

34΄Σουτ του Παληγιώργου με υπερένταση ο Γιώρας

35΄Σουτ του Αγοραστού δύσκολη απόκρουση από τον Γιώρα

41΄Φάουλ του Βέρμπη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμαντής

49' Πολύ καλό σουτ του Ντούμου, δύσκολα σε κόρνερ ο Γιώρας.

59' Ο Παπασάββας έπεσε στην περιοχή, με το Αιγάλεω να ζητάει πέναλτι

61΄Πολύ καλή ευκαιρία για το Αιγάλεω, όταν ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία και αφού δεν βρέθηκε κάποιος να την στείλει στα δίχτυα ταλικά να περνά λίγο άουτ.

64΄Μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω, όταν ο Ραχίμ σούταρε, ο Διαμαντής απόκρουσε και στην επαναφορά ο Βέρμπης είδε τον γκολκίπερ του Πανθηραϊκού να του λέει και πάλι ένα εντυπωσιακό όχι.

76΄Σουτ του Γαϊδαρτζή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γιώρας.

77΄Ο Τσαφταρίδης  σούταρε και μετά από σύγχυση στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο Διαμαντής έδιωξε με τα πόδια. 

85΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό, όταν μετά από φάουλ του Μάνιας, ο Μπατής έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Γαϊδαρτζή και στη συνέχεια ο Παληγεώργος που σούταρε εντός περιοχής είδε τους αμυντικούς να διώχνουν και πάλι την τελευταία στιγμή.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φίτσας με βοηθούς τους Καλλή και Τσαλίκογλου

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Κόντι (76΄ Κονσταντίνοφ), Γαϊδαρτζής, Μάνιας (91΄Πολυκρέτης), Λαμπρόπουλος, Ντούμος (83΄Μπουρούς), Λούκας (27΄Πέκα), Αγοραστός.

Αιγάλεω (Θεόφιλος Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης (93΄Ζουμπουλάκης) Μαγκάκης (88΄Ντάγκρας), Παπαζαχαρίας, Παπανικόλας, Μπατής, Παπασάββας (87΄Ιωαννίδης), Γουνδουλάκης, Βέρμπης, Ραχίμ (77΄Μπέλερης), Φαρινόλα.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το Volcano TV

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares