Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 18:00

«Φωνές» και βαθμός στους Αγίους για την Θύελλα Καμαρίου

Με πολλά παράπονα της Θύελλας Καμαρίου από την απόφαση που έκρινε το παιχνίδι στη φάση του 94΄, όπου οι Άγιοι Ανάργυροι ισοφάρισαν σε 1-1, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ανταπόκριση Γιώργος Πετρίδης

Μπορεί η αναμέτρηση να μην είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως οι ''Καμαριανοί'' κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 94΄, όπου και δόθηκε ένα κόρνερ στους γηπεδούχους, από όπου προήλθε το 1-1, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, καθώς ο πάγκος της Θύελλας Καμαρίου διαμαρτυρήθηκε έντονα, αφού όπως ισχυρίστηκαν δεν υπήρχε κανένα κόρνερ, αλλά άουτ σε αυτή τη φάση.

Το 0-1 έγινε στο 66', όταν ο Ερρίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γελαδάρης νίκησε τον Χανιώτη με το κεφάλι.

Οι Άγιοι Ανάργυροι πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να φανούν απειλητικοί. Τελικά, ήρθε η φάση του 94΄που θα συζητηθεί, όταν ο ρέφερι μετέτρεψε σύμφωνα του ανθρώπους της Θύελλας το άουτ σε κόρνερ, από το οποίο ο Μαρτίνος ευστόχησε με κεφαλιά για να δώσει το φιλί της ζωής για την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7' Σουτ του Ερρίκου η μπάλα μόλις άουτ

9' Κοντινό σουτ του Γκεμίση απόκρουσε ο Ανδριόλας

24' Σουτ Μαυρομάτη λίγο άουτ

52' Σουτ Ζανελάρι λίγο άουτ

71' Από λάθος του Ρέτζο, ο Νταουτάι ακολούθησε τη φάση όμως το πλασέ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδριόλα που έδιωξε κόρνερ

81' Λίγο άουτ η κοντινή κεφαλιά του Μπίρη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βλάχος, με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Βιντσετζάτο.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος (71΄Καμαρινόπουλος), Μεταλλινός, Βιδάλης, Χρόνης, Καζβιρόπουλος, Μαρτίνος, Νταουτάι, Γκεμίσης, Λάλα (62΄Μπίρης).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κωνσταντίνος Μιχάλης): Ανδριόλας, Στασινός (82΄Λυγνός), Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής Ζανελάρι (89΄Κλιγγόπουλος), Μάκο (71΄Δαβιλάς), Μαυρομάτης (63΄Αργυρίου).  

Το γκολ της Θύελλας Καμαρίου

 

Το Άγιοι Ανάργυροι - Θύελλα Καμαρίου μέσα από το φακό του S.C.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares