Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 18:27

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Τήνου…

AOT-ANDRIAKOS_630

Μετα απο ενα δυσκολο παιχνιδι, που έγινε το μεσημερι στο δημοτικο γηπεδο της Τηνου και διεξηχθη  με πολύ αερα να φυσα στο νησι του Αιόλου, ο τοπικός ΑΟ Τηνου κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 επι του Ανδριακου.

Ο ΑΟ Τηνου ηταν σαφως καλυτερος σε ολη την διαρκεια του αγωνα και καταφερε να κερδισει με 3-0 την ομαδα του Ανδριακου Ο.Φ.

Σκορερ γιατην ομαδα της Τηνου ηταν η Σααρ 63` Βελαλλοπουλος Α 76` και Βελαλλοπουλος Λ. 80`


Το πρωτο ημιχρονο ξεκινησε αναγνωριστικα με την ομαδα της Τηνου να εχει τον ελεγχο του αγωνα και να κανει καποιες ευκαιριες, από την άλλη πλευρά και η ομαδα του Ανδριακου εκμεταλευομενη τον πολυ αερα επιχειρησε καποια σουτ αλλα χωρις να απειλεισει ιδιαιτερα των τερματοφυλακα του ΑΟ Τηνου Καμολινο.

Μεγαλυτερη ευκαιρια ηταν στο 23` οταν μετα απο μια σεντα απο τα δεξια του Δελωτη εγινε ενα λαθος στην περιοχη του Ανδριακου η μπαλα κατεληξε στο Σααρ, ο οποιος επειχηρησε ενα σουτ, που απεκρουσε ωραια ο τερματοφυλακας του Ανδριακου .

Ετσι  τελειωσε το πρωτο ημιχρονο με το σκορ 0-0.


Το δευτερο ανηκε ολοκληρωτικα στην ομαδα του ΑΟ Τηνου η οποια απο το το πρωτο λεπτο κιολας εκμεταλευομενη και τον αερα εχασε πολλες ευκαιριες βρισκωντας παντα απεναντι της τον πολύ καλο σημερα τερματοφυλακα του Ανδριακου, που ηταν παντα στην σωστη θεση.

Το ματς ξεκλειδωσε στο 63` ο Σααρ, ο οποιος εξαπελυσε ενα κεραυνο απο το υψος της μικρης περιοχης και η μπαλα καρφωθηκε στα διχτυα του ανημπορου να αντιδρασει Παπουτση, ετσι εγινε το 1-0.

Το παιχνιδι συνεχιζονταν στον ιδιο ρυθμο, με τον ΑΟ Τηνου να χανει πολλες ευκαιριες   μεχρι το 76` οταν η χρυση αλλαγη του κυριου Βλαχακη, ο Βελαλοπουλος Α. ο οποιος ειχε μπει πριν δυο λεπτα στον αγωνα, με ενα εκπληκτικο σε εκτελεση κορνερ εκανε το 2-0 και καταφερε να βγαλει το αγχος απο την ομαδα του και να τις χαρισει του τρεις βαθμους.

Το 3-0 δεν αργησε να  ερθει οταν τεσσερα λεπτα αργοτερα και συγκεκριμενα στο 80` ο Βελαλλοπουλος Λ. μετα απο ωραια σεντρα απο τα δεξια δεν δυσκολευτηκε να στειλει την μπαλα στα διχτυα του Ανδριακου με ωραια κεφαλια και να κανει το 3-0, το οποιο ηταν και το τελικο σκορ του αγωνα.

Βαθμολογία-Αποτελέσματα

AOT-ANDRIAKOS_1



ΑΟ ΤΗΝΟΥ(ΒΛΑΧΑΚΗΣ)Καμολινος,Σκλαβουνος,Τριανταφυλλος,Μουσαι,Δελατολας,Ναζος,Βελαλλοπουλος Λ.Δελωτης(Σαντοριναιος74'), Σααρ,Ξενοπουλος Α.(Βιδος 85')Ξενοπουλος Ν.(Βελαλλοπουλος Α 74')


ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ(ΑΝΥΣΗΣ)Παπουτσης,Μαστροδημας,Κρεατσουλας,Κριτης Χαζαπης,Γλυνος,Κοντος Κουλουρης,Μπαλας,Ζαννακης,Μαδουρης


ΑΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 3-0 by samnaxos

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares