Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 08:39

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Α.Ο. Λάβας κατά της διαιτησίας

lava_soccer_logo

Κύριοι Αρμόδιοι,

Αγανακτισμένοι, η διοίκηση, οι παίκτες και ο κόσμος της Λάβας Εμπορείου από την μέχρι στιγμής μεταχείριση των διαιτητών απέναντι μας.

Αναλυτικά στο πρώτο μας αγώνα με τον Αστέρα Μαρμάρων, και ενώ το χάναμε με σκορ 1-2 (το ένα από τα δύο γκολ του Αστέρα με πέναλτι) γίνεται πασιφανές πέναλτι υπέρ μας και δεν σφυρίζεται, ενώ διαιτητής και βοηθός βρίσκονταν 10 μέτρα μακριά από τη φάση.

Στο προχθεσινό μας παιχνίδι με την Τραγαία στο εικοστό περίπου λεπτό, το σκορ είναι 0-0, ξεφεύγει πάλι ο ίδιος παίκτης (Κατσίπης Ευάγγελος) και ο τελευταίος πλέον παίκτης (ο τερματοφύλακας της Τραγαίας) τον ανατρέπει αφού του έχει περάσει τη μπάλα.

Εάν δεν είναι αυτοί οι ορισμοί των πέναλτι και αποβολής, τότε εμείς λυπούμαστε αλλά μάλλον σκεφτόμαστε μέχρι και την αποχώρηση μας από το Πρωτάθλημα αυτό!.

Αντί να κρατάμε αυτά τα πράγματα, δίνουμε βάση στο εάν οι φανέλες των παικτών αριθμούνται από το 1-18. Λες και έχουμε τίποτα μεγάλες χορηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, για να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους παίκτες μας πολλές εμφανίσεις.

Ακόμα, εμείς έχουμε τη πιο νέα ομάδα στις Κυκλάδες και γνωρίζουμε ότι τα μικρά που έχουμε δεν είναι τέλεια.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Ο |Γενικός Αρχηγός

Βάλβης Κωνσταντίνος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares