Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 22:51

Ποδοσφαιρικές προσωπικότητες με κέρδος για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Γιορτή του ποδοσφαίρου, εντός και εκτός των τεσσάρων του γηπέδου αποτέλεσαν οι αγώνες που έδωσαν οι Μικτές μας στην Ελευσίνα, οι οποίες μπορεί να γνώρισαν στις λεπτομέρειες τον αποκλεισμό από τα Χανιά και την Αθήνα αντίστοιχα, ωστόσο επιστρέφουν στις Κυκλάδες έχοντας ανεβάσει ακόμα ένα σκαλί το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο των ποδοσφαιριστών, η σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των νησιών μας και η συμβολή του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μοστράτου στην εικόνα των Μικτών μας ομάδων, δεν μπορούν να ακυρωθούν έτσι απλά, με δύο ήττες που ήρθαν στις λεπτομέρειες, απέναντι σε ενώσεις που έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογών και τεράστια διαφορά όσο αφορά την προετοιμασία τους.

Κέρδος φυσικά και υπάρχει μέσα από όλο αυτό και αυτό είναι η ανάδειξη του ταλέντου των Κυκλαδίτων ποδοσφαιριστών, που είδαν πολλά μάτια που βρέθηκαν στις εξέδρες του ''Γ. Ρουμελιώτης'', μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι ομάδων που είναι οι εξής: Στάθης Ταυλαρίδης, Τάκης Στυλιανόπουλος, Βαγγέλης Γαβριλης (ΑΕΚ), Κώστας Λαγωνίδης (ΠΑΟΚ), Τόλης Αποστόλου (Ατρόμητος), Γιωργος Μακρής (Παναθηναϊκός), Βασλιλης Γεωργόπουλος (Ολυμπιακός), καθώς και από άλλες όμαδες, όπως ο Πανιώνιος.

Επίσης στις εξέδρες του γηπέδου εντοπίσαμε και πολλούς βετεράνους ποδοσφαιριστές, όπως ο Μανόλης Ψωμάς, ο Γιάννης Καλιτζάκης, και ο Γιώργος Κάπουας.

Παρουσίες είχαμε και από τον ποδοσφαιρικό χώρο των Κυκλάδων καθώς έδωσαν το παρόν, ο Γενικός αρχηγός της Άνω Μεράς κ. Μιχάλης Κουκάς , ο προπονητής του ΑΣ Ίου κ. Θόδωρος Καραβάς, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΑΜΕΣ Νηρέα κ. Μιχάλης Παπαδάκης, όπως και προπονητής του ανδρικού τμήματος κ. Νίκος Μοστράτος, ο πρόεδρος του Πανσιφναϊκού κ. Γιάννης Χουζούρης, τα μέλη της διοιήκησης του ΠΑΣ Νάξου, κ.κ. Παντελαίος και Λέκκας και η κυρία Ξαγορράρη.

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ

dtgfhgjgfhg_7_50cd7.jpg

dtgfhgjgfhg_6_30fb8.jpg

dtgfhgjgfhg_5_7870b.jpg

dtgfhgjgfhg_4_a08bb.jpg

dtgfhgjgfhg_3_22d92.jpg

dtgfhgjgfhg_2_92984.jpg

dtgfhgjgfhg_1_026da.jpg

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares