Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 16:02

"Υδρουσα - Ανδριακος 0-1....Μαγική εικόνα"

ydroussa-andriakos_2011

Όσοι φίλοι του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου βρεθήκαμε χθες στο Μπατσι , στο παιχνίδι της ΥΔΡΟΥΣΑΣ με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ, γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά του φαινόμενου και θεμελιώδους νόμου του ποδοσφαίρου, που ορίζει ότι όποιος χάνει τις ευκαιρίες στο τέλος χάνει και τον αγώνα.


Μαγική εικόνα λοιπόν το αποτέλεσμα, το οποίο αδικεί πέρα για πέρα την ΥΔΡΟΥΣΑ, χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω την υπερπροσπάθεια των αθλητών του αποδεκατισμένου ΑΟΦ.

Οι γηπεδούχοι είχαν για 75!!!!!! λεπτά τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν μέχρι το 23 λεπτό να είχαν πετυχει τουλάχιστον 2 με 3 γκολ και να είχαν καθαρίσει , όμως χθες στο γήπεδο υπήρχε ένας τερματοφύλακας χάρμα οφθαλμών κάτω από τα γκολπόστ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, ο Παπουτσής ο οποίος αντικαθιστά επάξια πλέον τον τραυματία Στυλιανό.


Από το πρώτο λεπτό η ΥΔΡΟΥΣΑ μπήκε αποφασισμένη να μην επιτρέψει στον αδύναμο σε πλαστικό γήπεδο ΑΝΔΡΙΑΚΟ, να αποκτήσει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Μόλις στο 6΄ χάθηκε η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα όταν ο Παπουτσής απέκρουσε με διπλή προσπάθεια σουτ του Πρινιωτακη.

Στο 11΄ η μπάλα βρήκε το δεξιό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπουτσή, πάλι από σουτ του πολύ καλού για άλλη μια φορά Πρινιωτακη.

Οι "νερουλάδες" ήταν ασταμάτητοι, οι "εφοπλιστές" τα είχαν χαμένα και δυο λεπτά αργότερα άλλη μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο αυτή τη φορά με τον Σφαελο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα μια ευκαιρία , πάλι με τον Σφαελο στο 23΄.

ydrousa_2011-

Στο δεύτερο μισό του αγώνα  και μέχρι το 75΄ η εικόνα ήταν η ίδια.

Απόλυτος έλεγχος από την ΥΔΡΟΥΣΑ η οποία όμως δε μπορούσε να διασπάσει την σαφώς πιο ανεβασμένη σε απόδοση άμυνα των φιλοξενούμενων σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 70΄ ακυρώθηκε σωστά τέρμα για τους γηπεδούχους με τον Σφαελο να βρίσκεται σε θέση "οφ-σαΪντ" και στο 73΄ ύστερα από σουτ του ίδιου στο "γάμα", ο MVP του αγώνα Παπουτσής, πραγματοποίησε την απόκρουση της χρονιάς κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.

 



andriakos_2011_sto_batsi

Στο σημείο εκείνο ο "Πεπιτο" πέρασε στα χαφ τον Μαστροδημα στη θέση του 14χρονου Μπαβα και σιγά σιγά άρχισε ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ  να ανεβαίνει κυρίως με του Κοντό και Κουλουρη.

Στο 77΄  έγινε η πρώτη σημαντική φάση στα καρέ των γηπεδούχων και στο 80΄ ο Κοντός κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Χελμη, όπου και μετέτρεψε σε γκολ ο Γλυνος .

Να σημειώσω εδω ότι ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ  με μόνη εξαίρεση δυο σουτ από στημένες φάσεις, δεν πραγματοποίησε ούτε ένα.

Η διαιτησία έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αυτή τη φορά με τους ΡΟΥΣΣΟ-ΜΕΝΔΡΙΝΟ-ΜΑΡΑΓΚΟ.

ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑ: Τσιαμαλος, Λουκισσας, Θωμας, Κωνσταντης Α., Τσαγκαλιδης, Μαμαης, Βιδαλης, Σφαελος, Πρινιωτακης, Κωνσταντης Ν., Μαναλης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Παπουτσης, Μαστροδημας, Κριτης , Κοντομαρκος, Κρεατσουλας, Μπαβας, Γλυνος, Χαζαπης (ο δαιμονιος), Κουλουρης, Ζαννακης, Κοντος.

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares