Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 22:27

Γιάννης Τζώρτζης: Να βγει η δουλειά μας εντός γηπέδου

Η ομάδα των Κανονιέρηδων Σύρου έχει αποδείξει ότι κάθε χρόνο θέλει να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς και να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σαν ακαδημία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Έχοντας ανθρώπους γύρω της που αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο, η ομάδα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων ρίχνεται αύριο... στην μάχη του Final Four για το πρωτάθλημα της Κ12 Windoor και ο προπονητής Γιάννης Τζώρτζης, μιλάει για τον ημιτελικό (17.00) με τον ΑΟ Μυκόνου.

Το σχόλιο του

"Εμείς γενικά σαν ομάδα έχουμε στόχο η παρουσία μας να είναι ικανοποιητική. Στόχος αποτελεί να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να σεβαστούμε όλες τις ομάδες χωρίς να τις υποτιμήσουμε. Όλη μας τη δουλειά θέλουμε να τη... δείχνουμε εντός γηπέδου, χωρίς να λέμε πολλά λόγια. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε περάσει και στα παιδιά. Οι παίκτες μας έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά και πιστεύω ότι εάν παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι, νομίζω ότι θα παίξουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και να γίνει ένα καλό Final Four αφού και οι 4 ομάδες είναι ποιοτικές". 

Για την προσπάθεια που έγινε όλη τη σεζόν, ο κ. Τζώρτζης είπε

"Θεωρώ ότι ο όμιλος μας ήταν πολύ δυνατός αφού και ο Άγιαξ αλλά και ο ΑΟΣ είχαν καλές ομάδες. Αντεπεξήλθαμε και αποκλείσαμε αρκετά καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares