Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 13:29

Αλλαγές στο τεχνικό σχήμα των Μικτών αποφάσισε η ΕΠΣΚ

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια αποτελούν αναμφισβήτητα τον καθρέπτη της εξέλιξης του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, διαγράφοντας μία σταθερά ανοδική πορεία, που πλέον τις κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες επίλεκτες ομάδες της Ελλάδας.

κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων αποφασίστηκαν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αφού έγινε λόγος για την διεύρυνση του τεχνικού επιτελείου, τοποθετώντας ακόμη έναν προπονητή στα τμήματα, ο οποίος θα αναλάβει την μία εκ των δύο ομάδων και θα έχει την ευθύνη της επίβλεψης των νησιών των βορείων Κυκλάδων.

Αυτές οι σκέψεις αναμένεται να συζητηθούν με τον ενωσιακό προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο, με τον οποίο υπήρξε μία πρώτη επαφή και ενημέρωση, όπου όμως δεν υπήρξε αρχικά κάποια συμφωνία, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Γιώργος Μοστράτος και η ένωση βρουν κοινή λύση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους ή θα έχουμε ριζική αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο των Μικτών και συνεπώς ένα νέο μοντέλο.

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares