Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 09:22

Ανδριολας: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση"

Ο Κώστας Ανδριόλας έχει συνδέσει το όνομα του με τις σπουδαιότερες επιτυχίες που έχει σημειώσει η Θύελλα Καμαρίου.

Μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, μια κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων, παραμονή στην Γ' Εθνική στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην κατηγορία και πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ήρεμος, με εμπειρία να καθοδηγήσει το παιχνίδι από πίσω και δίνοντας συνεχείς εντολές, ο Ανδριόλας ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας και επιβεβαιώνει τη φήμη ενός γκολκίπερ ικανού με παραστάσεις. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον θηριώδη πορτιέρο και αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο υποστήριξε: 

'' Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα για μια ακόμη σεζόν.Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα για μια ακόμη σεζόν.Αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύονται και είναι κατι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας για την εμπιστοσυνη τους όλα αυτά τα χρόνια''.

Για την χρονιά που πέρασε, ο τερματοφύλακας υπογράμμισε ''Θεωρώ την περσινή χρονιά κομβική για την ιστορία της ομάδας μας. Το Δ.Σ. έθεσε ως στόχο την παραμονή στη κατηγορία και τον πέτυχε και παράλληλα η ομάδα σημείωσε μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία της με την συμμετοχή της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Σίγουρα η πρώτη χρονιά είχε να μας μάθει πολλά πράγματα και ήταν πολύ καλό το ότι επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής μιας και ο νομός φέτος θα εκπροσωπείται από τρεις ομάδες, κάτι που δείχνει και την πρόοδο που σημειώνεται όσον αφορά το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου''.

Για την προσεχή σεζόν που ακολουθεί, ο Ανδριόλας πρόσθεσε ''Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς η οποία να συνοδευτεί με μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares