Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 19:28

Νίκος Βουτσίνος: Ομάδα που θα έκανε πρωταθλητισμό και στην Α' κατηγορία η Ελλάς Σύρου

Εργάστηκε σκληρά για να φτάσει τον ΑΟ Σύρου μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, όμως με δεδομένο ότι το ρόστερ την περίοδο του Ιανουαρίου δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε, ήταν πολύ δύσκολο να κατορθώσει να πετύχει αυτό το στόχο.

Η νέα σεζόν ξεκινάει και τον βρίσκει στον πάγκο της Ελλάς Σύρου, παίρνοντας το χρίσμα από τη διοίκηση.

Ο λόγος για τον Νίκο Βουτσίνο που μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος λέγοντας

"Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο άνθρωποι που το αγαπούν και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάτι θετικό. Δεν τους ενδιαφέρει η εφήμερη επιτυχία. Είναι τιμή που θα συνεργαστώ για αυτή την ιστορική ομάδα. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αφού θα ξεκινήσουμε στη Β' ΕΠ Κυκλάδων στόχος αποτελεί να κερδίσουμε την άνοδο, αλλά υπάρχει και μακροπρόθεσμος στόχος: «Να χτίσουμε μια ομάδα και να τη δουλέψουμε άμεσα για να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Α’ κατηγορία». Κοιτάμε την επόμενη ημέρα και όχι τη Β' κατηγορία».

Ερωτηθείς εάν ο σύλλογος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μεταγραφικό του σχεδιασμό από τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού, ο νεαρός κόουτς είπε: «Ότι έχουμε πρόβλημα στις μεταγραφές έχουμε. Καταλαβαίνω και τις άλλες ομάδες όμως πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ορισμένοι παίκτες θα πρέπει να έχουν την ελευθερία της επιλογής».

Για το εάν οι σχέσεις του με τον ΑΟ Σύρου έχουν… χαλάσει, ο Βουτσίνος είπε: «Δεν θα το έλεγα, απλώς δεν μου άρεσε που δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω αυτό που ξεκινησα με τους ποδοσφαιριστές μου».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares