Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 20:16

Πρώτη νίκη για το Νηρέα

nireas-filwti_1_2011

 Την πρώτη νίκη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατέκτησε η ομάδα του Νηρέα  επικρατώντας με 3-1 του αξιόμαχου Φιλωτίου.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού καμιά από τις 2 ομάδες δεν είχε ρυθμό και μόνο από ατομικές ενέργειες κυρίως του Ρούσσου Μ. για την ομάδα μας δημιουργήθηκαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πολυκρέτη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά ο Ευρυπιώτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδάκη εξ επαφής.

nireas_papadakis_apokrousi_penalty

Ότι δεν είχε το πρώτο ημίχρονο τα είχε το δεύτερο. Στο 50' ο Free Image Hosting at www.ImageShack.usΑριανούτσος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από αριστερά και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καράϊ Σ. και ο διαιτητής Κουζούμης έδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μοστράτος. Στο 55' ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μετάϊ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ευρυπιώτης. Στο 69' έγινε η φάση του αγώνα καθώς ο διαιτητής έδωσε εκ νέου πέναλτι για τους φιλοξενούμενους καθώς σε έξοδο του Παπαδάκη προ του Ευρυπιώτη θεώρησε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Νηρέα ανέτρεψε τον επιθετικό του Φιλωτίου. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο επιθετικός των φιλοξενουμένων αλλά ο Παπαδάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Με ανεβασμένη ψυχολογία από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα της Πάρου κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 72' ο Χατζήα με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τον Νηρέα με τους Μοστράτο και Αριανούτσο να απειλούν και τον αρχηγό του Νηρέα Μοστράτο να διώχνει το άγχος για την ομάδα  στο 86' όταν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Σακαρίδη πλάσαρε όμορφα από το ύψος της περιοχής γράφοντας το τελικό 3-1. Την τελευταία ευκαιρία έχασε ο Ευρυπιώτης στο 92΄ όταν πλάσαρε από καλή θέση άουτ.

nireas_papadakis_penalty_filoti_2011

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ : Παπαδάκης, Ρούσσος, Τέτλα, Τριπολιτσιώτης, Μπαρμπαρίγος, Χατζήα, Μετάϊ(56' Σουλίδης), Γκέμπορις, Κρητικός Δ.(64' Σακαρίδης), Μοστράτος, Αριανούτσος(87' Μίνγκο).

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ : Πολυκρέτης, Κρασσάς, Καράϊ Σ.(53' Μουστάκης Δ.), Κοττάκης, Καράϊ Ε., Ψαρράς, Ευρυπιώτης, Κώτσος, Μουστάκης Γ.(88' Μουστάκης Γ.), Μουστάκης Ν., Προμπονάς(72' Μπαρδάνης).

Ευχαριστούμε το Νηρέας FC και τον Rober Van Der Most

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares