Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 01:23

Α.Ο. Πάγου – Α.Ο. Πάρου ''Συγκλονιστικό παιχνίδι''!!!

PAGOS-AO_PAROY

Μπορεί να χρειαστεί να γράφουμε για ώρες για το παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Άνω Σύρου με γηπεδούχο τον Πάγο και φιλοξενούμενο τον Α.Ο. Πάρου όμως θα το περιγράψουμε σε λίγες σειρές.

Α΄ ημίχρονο:

{div float:left}{/div}Οι Συριανοί κατάφεραν παρόλο που ο Α.Ο. Πάρου αγωνιζόταν για αρκετή ώρα με 9 παίκτες, κέρδισαν με 4-2.

Στο 10΄ η πρώτη φάση που έγινε ήταν και το γκολ για τον Πάγο με τον Μπαλόπιτα να χρίζεται σκόρερ.

Στο 14΄ σε μια σύγκρουση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πάγου ο Κουφουντούρας τραυματίζεται και γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Την θέση του παίρνει ο Κρεμώνας.

Στο 25΄ μετά από σέντρα του Γιουρτζίδη, ο Μπιρμπίλης χάνει την ευκαιρία από κοντά να ισοφαρίσει.

Στο 33΄ ο Λάπη βλέπει την κόκκινη κάρτα έπειτα από διαμαρτυρία στον επόπτη και τον διαιτητή. Αρχικά δέχθηκε κίτρινη κάρτα όμως συνέχισε να διαμαρτύρεται και δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη.

Στο 49΄ Τσόκα έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον χώρο του κέντρου πέτυχε την ισοφάριση σε 1-1.

Στο 55΄ (να πούμε ότι κρατήθηκαν πολλά λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο λόγο του τραυματισμού) με ατομική ενέργειά του ο Μπαλόπιτα πίσω από την σέντρα μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε κερδίζοντας το πέναλτι από τον Μουλά ο οποίος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κύριο Βακόνδιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαλόπιτας όπου έκανε το 2-1 στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

PAGOS-AO_PAROY1

Β΄ ημίχρονο:

Μόλις στο 48΄ παρόλο που ο Α.Ο. Πάρου αγωνιζόταν με 9 παίκτες συνέχισε να αντιστέκεται στην πίεση του Πάγου με μεγάλη επιτυχία κάνοντας και επιθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ με τον Μπιρμπίλη να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Κρεμώνα.

Στο 57΄ ο Μπαλόπιτας βρέθηκε μέσα στην περιοχή γυρίζοντας την μπάλα στο πέναλτι που βρισκόταν ο Πρίντεζη και με σουτ ο παίκτης στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Στο 60΄ μετά από σέντρα του Μπαλόπιτα ο Πρίντεζης πετυχαίνει το 3-1 για την ομάδα του.

Στο 67΄ ο Τσοκα με άλλη μια ατομική του ενέργεια στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Στο 70΄ ο Πάπιτσης κάνει πέναλτι για την Πάρο και την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπιρμπίλης ο οποίος ευστοχεί κάνοντας το 3-2 στο παιχνίδι.

Στο 80΄ γίνεται το τελικό 4-2 με τον Πρίντεζη να κοντράρει την μπάλα με τον Χαρίστο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 89΄ ο Ζουλουφός χάνει την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι έπειτα από σέντρα του Μπαλόπιτα από τα αριστερά.

Έτσι το παιχνίδι έληξε 4-2 υπέρ του Πάγου, χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα και με 2 παίκτες παραπάνω στο παιχνίδι ενώ αντίθετα η Πάρος φάνηκε πολύ πιο δυνατή και με τις αποβολές να είναι στα κατά της έχασε με ψηλά το κεφάλι.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Σύνθεση Α.Ο. Πάγου: Κουφουντούρας, Πάπιτσης, Αργυρός, Πάσχος, Ρούσσος Ν., Βαμβακάρης, Μπαλόπιτας, Ρούσσος Γ., Τρόκα, Μανωλιός, Πρίντεζης

Ζουλουφός, Γεράρδης, Κρεμώνας, Μαρμαγκιώλης, Βαρθαλίτης, Ταχτάς

Σύνθεση Α.Ο. Πάρου: Χαρίστος, Καραγκούνης, Μπάλιος, Μουλάς, Λάπη, Πετρόπουλος, Τσόκα, Γιουρτζίδης, Καζακίδης, Φραγκούλας, Μπιρμπίλης

Καβάλης, Καλαμπαλίκης, Δαφερέρας, Νίκας, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Βαρθακούρης

PAGOS_AO_PAROY2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares