Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 01:36

Όρκος των παικτών της Μυκόνου….

athanasiadhs_me_paixtes

Με πολλές και βασικές απουσίες αναμένετε να παρουσιαστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τα Μελίσσια ο ΑΟ Μυκόνου.

{div float:left}{/div}Από τους Μυκονιάτες εκτός της δεδομένης πλέον απουσίας του Καρακίτσου (λύση συμβολαίου) θα λείψουν από την αρχική εντεκάδα, ο  Παπασταθόπουλος (υγρό στο γόνατο) και οι: Βαλαμούτης και Ξένος, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο αποθεραπείας, από τραυματισμούς που είχαν.

Πάντως κοινή πεποίθηση όλων στην Μύκονο είναι ότι πρέπει να καλυφθούν σύντομα οι βαθμοί που χάθηκαν στην έδρα τους με αντίπαλο την Κω και από ότι φαίνεται δεν ήταν μέσα στους υπολογισμούς τους.

Πηγές από τα αποδυτήρια των Μυκονιατών αναφέρουν ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών υπάρχει σύμπνοια και όλοι μαζί πήραν «όρκο» για την κάλυψη των βαθμών που χάθηκαν με την Κω, αλλά και για καλύτερη παρουσία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αθανασιάδης δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, που θα καλύψουν τα κενά στη βασική εντεκάδα και παρά το «κουτσουρεμένο» φετινό ρόστερ πιστεύει ότι, αν δεν ακολουθήσουν κακά αποτελέσματα όπως αυτό με την Κω, η ομάδα θα πετύχει τελικά τον στόχο της παραμονής, που έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ & ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares