Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 00:38

Ο Βαζαίος Πετρόπουλος «σύστησε» Αλεξανδρή και Ρούσσο [vid-pics]

Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του Αστέρα Μαρμάρων γράφτηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο πανέμορφο χωριό της Πάρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαζαίος Πετρόπουλος που έχει αλλάξει το επίπεδο του συλλόγου, παρουσίασε τον ''Θρύλο'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πρώην διεθνή άσο του Ολυμπιακού Αλέξη Αλεξανδρή, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου από το πόστο του προπονητή και φυσικά την ακαδημία που αναμένεται να χτιστεί εξ αρχής πάνω σε στέρεες βάσεις.

Όπως είχαμε γράψει, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Μαρμάρων Πάρου, κ. Πετρόπουλος, έχει ανεβάσει τον πήχη στα ύψη, πράγμα που φυσικά φαίνεται και από την κίνηση με τον Αλέξη Αλεξανδρή, την οποία φυσικά είχαμε αποκαλύψει όταν ήταν ακόμη στα σκαριά.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, μίλησε για μία νέα αρχή βασισμένη πάνω στην δουλειά και όχι στα ''ονόματα'' όπως χαρακτηριστικά είπε θέλοντας εξ αρχής να δείξει μετριοπάθεια.

Η παρουσίαση που έλαβε χώρα στα πανέμορφα και υπερσύγχρονα γραφεία τα οποία έχει κατασκευάσει και παραχωρήσει στον σύλλογο ο κ. Βαζαίος Πετρόπουλος, δεν περιείχε μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και μία ισχυρή δόση από βόλεϊ, αφού παρουσιάστηκε ο προπονητής του νεοσύστατου τμήματος. πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κ. Μανόλης Ρούσσος.

Ο κ. Ρούσσος, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο, επισήμανε τους στόχους και τον σκοπό αυτού του νέου εγχειρήματος, το οποίο αρχικά θα επικεντρωθεί στην εξάπλωση του αθλήματος και την μεταλαμπάδευση της γνώσης σε παιδιά μικρών ηλικιών.

Η παρουσίαση όμως δεν έμεινε στα του Αστέρα, αφού ο κ. Πετρόπουλος με το ανοιχτό πνεύμα που τον διακρίνει, πρότεινε να γίνει μία κίνηση στην Πάρο, όπου όλα τα σωματεία θα ενωθούν για να γίνει μία ομάδα που θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares