Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 19:52

Ισοπαλία στο 94’ για τον ΑΣ Ίου (video)

ios-asteras_tragaios_2011_1

Ισόπαλο έληξε πριν λίγο αγώνας μεταξύ του ΑΣ Ίου και του πρωτοπόρου Αστέρα Τραγαίας με σκορ 2-2.

{div float:left}{/div}Η ομάδα του κ. Θοδώρα Καραβά παρότι έπαιζε από το 75ο λεπτό με 10 παίκτες και βρίσκονταν πίσω στο σκορ από το 61ο λεπτό με 1-2, κατάφερε να πάρει τον βαθμό αφού ο Κωστόπουλος με σουτ στο 95ο λεπτό έστειλε παίκτες και οπαδούς της Ίου, στα ουράνια!

Οι φάσεις του 1ου ημίχρονο

9ο λεπτό σουτ Ξενιού λίγο άουτ, 10ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, μετά από ωραίο συνδυασμό ο Πιετρη βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με ξερό σουτ έκανε το 0-1. 22ο λεπτό χτύπημα φάουλ του Βαλμα απέκρουσε ο Αλιμπέρτης και στην επαναφορά ο Χάρος εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ. 30ο λεπτό ΓΚΟΛ για την Ίο, ο Δαμβακαρης σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αλιμπέρτη κάνοντας το 1-1, 43ο λεπτό απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Πιετρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραμπικας. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

ios-asteras_tragaios_2011_2

{div float:left}{/div}Οι φάσεις του 2ου ημιχρόνου

Στην επανάληψη η ομάδα της Ίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με σουτ προσπαθούσε να παραβιάσει την εστία του Αλιμπέρτη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 60'  σε μια αντεπίθεση της Τραγαίας έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Δενδρινος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραμπικα κάνοντας το 1-2. Η ομάδα της Ίου βγήκε και πάλι μπροστά προσπαθώντας να ισοφαρίσει αλλά στο 72'  ο Χάρος είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.

το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Από εκεί και ύστερα η ομάδα της Τραγαίας προσπάθησε να κρατήσει το σκορ και το έκανε πολύ σωστά μέχρι το 95' όταν ο Δαμβακαρης έστρωσε την μπάλα στην χρυσή αλλαγή της Ίου Κωστόπουλο Ν. ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αλιμπέρτη κάνοντας το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ίου είναι η δεύτερη φορά σε τρία παιχνίδια που μένει με 10 παίκτες από το 75'  και πετυχαινει γκολ παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα.

Διακριθέντες για την ομάδα της Τραγαίας οι Αλιμπέρτης, Μακαρης, Κατσουλης.

Για την ομάδα της Ίου δεν υπήρξε υστερησαντας, και αξίζει να σημειωθεί και πάλι η πολύ καλή παρουσία των πιτσιρικάδων, Βαλμα Ν., Καλαθα Κ. και  Ξενιου Ι.


ΑΣ ΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ 2-2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ... by sportcyclades

Συνθέσεις:{div float:right}{/div}

Α.Σ. Ίου

Καραμπικας Κ., Ξενιος Ι., Μπατσαλης Ι. (Κωστοπουλος Ν.), Δρακος Ι., Καρρας Κ., Σταυρακης Ι., Καλογηρου Ε., Καλαθας Κ., Χαρος Π., Δαμβακαρης Ν., Βαλμας Ν. (Μποζα Μ.)

Αναπλ. Σαλταφερας Ε, Κανουλας Ν, Παπαγρηγοριου γ,βαλμας ι.

Αστέρας Τραγαίας

Αλιμπέρτης Δ, Καπαρελης Ε., Σαρρης Δ. (Βερικοκος Δ.), Κατσουλης Α, Ναιτος  Ν. (Χωριανοπουλος Γ.), Δενδρινος Β., Μαρουλης Δ., Μακαρης Σ., Φρατζεσκος Μ., Πιετρη Μ. (Στρουβαλης Γ.), Καπη Β.

Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας του ποδοσφαιριστή μας Μωραΐτη Γ.

Διαιτητές: Μαραγκός, Αρμακολας Ε, Νομικος Ν.

Του Κώστα Καραμπίκα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares